Pentru a noua oară, Brazilia a câştigat Copa America

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional Pentru a noua oară, Brazilia a câştigat Copa America
Sport 08 Iulie 2019 / 13:29 1157 accesări 0 comentarii

Reprezentativa de fotbal a Braziliei s-a impus, duminică seară, pe stadionul „Maracana” din Rio de Janeiro, cu scorul de 3-1 (Everton 15, Gabriel Jesus 45+3, Richarlison 90-pen. / Paolo Guerrero 44-pen.), în partida cu Peru, câştigând pentru a noua oară Copa America. Gabriel Jesus a fost eliminat în minutul 70, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Accidentat, Neymar a lipsit de la atuala a ediţie a competiţiei şi a urmărit finala din tribună. Brazilienii au obţinut trofeul ultima oară în 2007.

Pe locul 3 la a 46-a ediţie a competiţiei s-a clasat Argentina, care a învins, sâmbătă seară, la Sao Paulo, cu scorul de 2-1 (Kun Aguero 12, Dybala 22 / Vidal 59-pen.), echipa statului Chile, învingătoare la ultimele două ediţii. Ambele formaţii au evoluat din minutul 37 cu un om mai puţin, Messi şi Medel primind cartonaşul roşu pentru comportament nesportiv.

Uruguay a câştigat de 15 ori Copa America, urmată de Argentina, cu 14 trofee. Brazilia este pe locul al treilea în clasamentul all-time, cu nouă trofee, iar pe lista câştigătoarelor se mai află Paraguay, Chile şi Peru, cu câte două trofee, Columbia şi Bolivia, cu câte un trofeu.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1372 secunde