Peste 22.000 de joburi în toată țara. Câte sunt la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peste 22.000 de joburi în toată țara. Câte sunt la Constanța

Social 21 Aprilie 2016 / 14:07 783 accesări

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) erau înregistrate 22.387 de locuri de muncă, miercuri, 20 aprilie. Angajatorii din București ofereau cele mai multe posturi (2.897), urmați de cei din Arad (1.485), Dolj (1.162) și Timiș (1.159). La polul opus, cu cele mai puține joburi oferite, se aflau județele Bacău (82), Buzău (78) și Sălaj (68). În Constanța erau disponibile 206 locuri de muncă, județul nostru situându-se pe locul 32 în topul județelor cu cele mai multe posturi oferite. O zi mai târziu, joi, 21 aprilie, reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța anunțau că numărul de joburi crescuse la 324. Cei care doresc să se angajeze pot opta între locuri de muncă pentru agenți de securitate, cameriste, cofetari, contabili, frizeri, facturiști, cosmeticieni, macaragii, recepționiști, supraveghetori de hotel sau vânzători. Pentru mai multe detalii, dar și pentru oferta completă de joburi, persoanele interesate se pot adresa AJOFM Constanţa, din strada Lacului nr. 14 sau pot accesa linkul http://www2.card-profesional.ro/public/#/?countyCode=CT&countyId=14&occupationName=&occupationId=.

CE COMPANII CONDUC ÎN TOPUL ANGAJATORILOR

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru confecţioneri asamblori de articole textile (1.169), muncitori necalificați în industria confecţiilor (1.032), precum și pentru muncitori necalificați la asamblarea și montarea pieselor (948). În topul angajatorilor se află Praktiker România, care oferă 84 locuri de muncă, Profi Rom Food SRL - cu 51 de joburi oferite, Asociaţia Healty Club - 33, SC Auchan România SA - 32, Novara T Impex SRL - 32, Robert Bosh SRL - 30, SC Dedeman SRL - 26, Trans Grup Agapia SRL - 25, Flextronics România SRL -24 și Fabryo Corporation SRL - 24.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE

Dacă niciun post nu vă atrage sau dacă vă doriți să mergeți la muncă în străinătate, atunci ar fi bine să știți că angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 278 locuri de muncă vacante, în țări precum Marea Britanie, Germania sau Spania. Astfel, în Marea Britanie sunt disponibile 110 locuri de muncă, pentru îngrijitori de persoane sau bucătari. Angajatorii din Suedia oferă la rândul lor 55 de locuri de muncă. Se caută femei de serviciu, vopsitori, mecanici și tinichigii auto. În Germania sunt vacante 39 de locuri de muncă atractive, pentru factori poştali, ingineri mecanici, ingineri electricieni, energoterapeuţi sau dezvoltatori de software. Și în Slovacia, Republica Cehă, Irlanda, Olanda, Norvegia, Spania sau Belgia se fac angajări. Cel mai mult se caută şoferi și îngrijitori de persoane / infirmieri. Puteți viziona toate ofertele accesând portalul EURES național (www.eures.anofm.ro).

Taguri articol


12