Peste 30.000 de flori, plantate în Țara Piticilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Peste 30.000 de flori, plantate în Țara Piticilor
Administrație 09 Iunie 2019 / 17:41 618 accesări 0 comentarii

Începând cu weekendul care tocmai s-a încheiat, Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie își întâmpină vizitatorii cu o feerie cromatică, se arată într-o informare a Primăriei Municipiului Constanța. Instituţia, prin Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat, completează lucrările de amenajare peisagistică prin plantarea a peste 30.000 de flori în cel mai îndrăgit spațiu dedicat copiilor din orașul nostru.

Astfel, cei mici alături de părinții lor vor putea admira următoarele specii de plante: crăițe, salvie, begonie, gazanie, verbina și impatiens(sporul casei). Spațiul verde din Țara Piticilor va fi întreținut de un sistem propriu de irigație modern, programat electronic. Prima parte a acestui sistem a fost deja realizată, conducta fiind adusă până la intrarea în parc, iar în cursul săptămânii viitoare încep lucrările pentru montarea instalației pe toată suprafața acestuia.

Reamintim că săptămâna trecută, RAEDPP a recondiționat zona labirintului din Țara Piticilor. Elementele murdărite cu graffiti au fost vopsite, s-a făcut curățenie iar spațiul verde a fost igienizat. De asemenea, a fost demarată procedura de licitație pentru amenajarea unui teren de mini-fotbal cu gazon sintetic și a unui teren de baschet dotat cu panouri profesionale.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.2267 secunde