Plajele ar putea fi închise când marea e agitată și se arborează steagul roșu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Plajele ar putea fi închise când marea e agitată și se arborează steagul roșu
Social 12 August 2017 / 13:39 973 accesări 1 comentariu

Plajele ar putea fi închise atunci când marea e agitată și se impune arborarea steagului roșu, potrivit unei propuneri a Asociației Naționale a Scafandrilor și Salvamarilor. Asta înseamnă că salvamarii nu vor mai fi obligați să fie la post și oricine intră în apă o va face pe proprie răspundere. Măsura ar putea fi luată din cauza numeroaselor cazuri de înec înregistrate pe litoral, în special în zilele în care valurile sunt foarte mari. Turiștii ignoră sfaturile salvamarilor și intră în apă indiferent de riscuri. Astfel, numai în acest sezon au murit 18 oameni și 24 au fost salvați la limită.

La fiecare intervenție, salvamarii își riscă și ei viața.

Taguri articol

1 comentariu

Bicu 02:10:20 / 13 August 2017
Toata lumea se plange

Sa se inchida toate soselele unde se produc accidente! Politistii isi risca viata la fiecare interventie, Pompierii isi risca viata la fiecare interventie, Doctorii isi risca viata in Urgenta. In ce lume traim frate? Sa ne interzicem unii altora unde sa fumam cand sa inotam sa ne vaccinam obligatoriu etc. Asta e fascism statul iti impune ce sa faci pai unde mai e libertatea? O sa ajunga Romania mai rau ca in timpul comunismului, nu mai iesi noaptea din casa dupa 22:00 ca e periculos...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.195 secunde