Poliția Locală, val de amenzi! Peste 1.500 sancțiuni în șapte zile!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nereguli cu duiumul Poliția Locală, val de amenzi! Peste 1.500 sancțiuni în șapte zile!
Administrație 25 Martie 2019 / 17:07 435 accesări 2 comentarii

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat, săptămâna trecută, nu mai puțin de 1512 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 422.469 de lei. Contravențiile au vizat consumul de produse de tutun în spațiu public, nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, acte de cerșetorie, încălcări ale legislației rutiere sau abateri de la normele legale privind obligațiile care le revin deținătorilor de animale de companie dintr-o rasă canină considerată periculoasă sau agresivă. Temperaturile ridicate îi îmbie pe tot mai mulți constănțeni să iasă afară la grătar. Nu trebuie să uitați că grătarele in aer liber se pot organiza doar în zone special amenajate și dotate cu utilități necesare acestei activitati, iar persoanele care lasă gunoaie și tulbură liniștea publică vor fi sancționate. Săptămâna trecută, agenții noștri au constatat opt încălcari ale normelor legale privind desfășurarea activităților de picnic. De asemenea, polițiștii locali au dispus ridicarea de pe domeniul public a 19 autovehicule care au staționat neregulamentar în aproprierea unor unități de învățământ, instituții publice, stații destinate autovehiculelor pentru transport public persoane, intersecții, treceri pentru pietoni sau alte locuri publice în care acest lucru este interzis. „Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale. Cetățenii pot semnala orice fapte antisociale care intră în competența Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numărul de telefon 0241/484.205 - Dispecerat sau 0799/606.142 (WhatsApp).

Loading...

2 comentarii

Relu 16:17:41 / 26 Martie 2019
Unde-i legea.....

Daca se dau amenzi pt. obiceiul de a face gratar in zone care nu sunt special organizate pt. asa ceva, domnilor de la politia locala Constanta ce spuneti de parangheliile care se fac pe spatiul verde si pe aleile parcului La Triunghi ? In aceasta zona vegetatia si copacii sunt distruse de flacarile si topoarele celor ce fac gratare aici. Nu mai aduc in discutie mizeria pe care o lasa in urma petrecaretii ametiti. S-au.... aceasta oaza de verdeata nu are importanta pt. Constanta.

Dan 16:27:54 / 26 Martie 2019
Parcare platita degeaba?

Cum rezolvam problema purcelusilor care parcheaza intentionat pe locurile altora de parcare platite si semnalizate cu asa zisa ciuperca galbena?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1873 secunde