Poliţista din Olt care şi-a acuzat şeful de viol şi l-a înjunghiat, condamnată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Poliţista din Olt care şi-a acuzat şeful de viol şi l-a înjunghiat, condamnată

26 Mai 2016 / 22:32 938 accesări
Melania Renghea

Melania Renghea

Melania Renghea, poliţista din Olt care şi-a acuzat şeful de viol şi mai apoi l-a înjunghiat în zona abdominală, a fost condamnată, joi, la cinci ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat, sentinţa Curţii de Apel Craiova fiind definitivă.

Magistraţii craioveni au dispus agravarea pedepsei după ce, în noiembrie 2015, Renghea fusese condamnată de Tribunalul Olt la trei ani de închisoare, tot cu executare. Judecătorii au menţinut celelalte dispoziţii ale sentinţei tribunalului, Renghea fiind obligată să-i plătească fostului său şef 5.000 de lei daune materiale şi 20.000 daune morale.

Potrivit rechizitoriului administrat de procurori, Renghea l-a înjunghiat pe comisarul Gheorghe Barbu, fostul său şef, în zona abdominală cu un cuţit de bucătărie pe care îl avea în autoturism, încercând să-i aplice şi o a doua lovitură în aceeaşi zonă. A doua lovitură a fost deviată, însă, în genunchiul stâng, în tentativa de apărare a bărbatului. Evenimentul s-a petrecut în seara zilei de 26 decembrie 2012, poliţista susţinând, ulterior, că a fost violată, în mai multe rânduri, de comisarul Barbu, bărbatul încercând acelaşi lucru şi atunci.

În plus, Melania Renghea a susţinut că a fost plasată de fostul său şef, ca favor sexual, mai multor şefi ai IPJ şi din Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, cei care au investigat acuzaţiile poliţistei, au constatat că aceste fapte nu există.

La data incidentului, Melania Renghea avea un copil, fiind însărcinată cu încă unul. Între timp, pe durata procesului, femeia a mai rămas o dată însărcinată, în prezent fiind mama a trei copii.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1794 secunde