Porțiuni din fațada unui bloc s-au desprins din cauza vântului puternic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Porțiuni din fațada unui bloc s-au desprins din cauza vântului puternic
14 Noiembrie 2016 / 10:42 252 accesări 0 comentarii

Porțiuni din fațada unui bloc situat pe strada Râul Mara din Sectorul 4 s-au desprins, duminică, din cauza vântului puternic, a anunțat primarul Daniel Băluță.

"Angajații ADP Sector 4 și agenții Poliției Locale Sector 4 au intervenit, ieri, pentru a ajuta Pompierii într-o acțiune pe strada Râul Mara, unde porțiuni din fațada unui bloc s-au desprins și au căzut, în urma rafalelor puternice de vânt. Intervenția a fost necesară pentru înlăturarea bucăților de tencuială rămase pe clădire și care ar fi putut să cadă oricând. Lucrătorii de la ADP Sector 4 au intervenit pentru tăierea crengilor care obstrucționau accesul pompierilor în perimetru, iar Poliția Locală a delimitat zona pentru siguranța trecătorilor", a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Pe strada Giurgiului din același sector, duminică, două balcoane s-au prăbușit și mai multe au fost avariate tot din cauza vântului.

"Obligația de consolidare a fațadelor blocurilor revine exclusiv asociațiilor de proprietari, nu primăriei, iar întreținerea balcoanelor revine proprietarilor respectivelor apartamente. Totuși, vom încerca să venim în ajutorul locuitorilor printr-o propunere de modificare a regulilor reabilitării termice, pe care o vom prezenta în Consiliul Local", a precizat Daniel Băluță.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1581 secunde