Predarea plajelor noi din stațiunea Mamaia se vor preda la timp operatorilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral

Predarea plajelor noi din stațiunea Mamaia se vor preda la timp operatorilor

Administrație 28 Mai 2022 / 08:29 584 accesări

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral este în grafic în ceea ce privește predarea plajelor noi din stațiunea Mamaia operatorilor, care au deja încheiate contracte de închiriere pentru suprafețele aflate în vecinătatea vestică.

După ce ABADL a finalizat în cel mai scurt timp posibil intabularea și cadastrarea noilor sectoare de plaje rezultate în urma implementării proiectului "REDUCEREA EROZIUNII COSTIERE FAZA II (2014-2020)”, Guvernul României a aprobat Ordonanța de Urgență nr. 56 din 28 aprilie 2022 privind unele măsuri de eficientizare a activității turistice aferente sezonului turistic estival 2022 pe litoralul românesc al Mării Negre.

Actul normativ inițiat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului permite, doar pentru sezonul estival 2022, ca suprafețele de plajă nou create și care nu sunt închiriate, să poată fi atribuite direct operatorilor economici care au încheiate contracte de închiriere a plajelor aflate în vecinătatea vestică a acestor suprafețe, cu respectarea prevederilor celorlalte dispoziții legale.

Operatorii de plajă eligibili au avut la dispoziție 15 zile să depună o solicitare la ABADL în vederea închirierii noilor suprafețe de plajă pentru care ABADL încheie actele adiționale după care predă suprafețele către operatori.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1411 secunde