Premierul Viorica Dăncilă, întrevedere cu premierul Spaniei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Premierul Viorica Dăncilă, întrevedere cu premierul Spaniei
Politică 24 Februarie 2019 / 17:42 370 accesări 3 comentarii

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 23 februarie 2019, o întrevedere cu Pedro Sanchez, prim-ministrul Regatului Spaniei, în marja reuniunii Partidului Socialiștilor Europeni (PES), de la Madrid. Cei doi oficiali și-au exprimat satisfacţia pentru relaţia bilaterală excelentă, confirmată de Parteneriatul Strategic, precum şi pentru dinamica deosebită a dialogului bilateral sectorial, în perspectiva intensificării dialogului politic la nivel guvernamental. O atenție deosebită a fost acordată diversificării relațiilor economice, valoarea schimburilor comerciale româno-spaniole în 2018 atingând o valoare record. Prim-ministrul român a reafirmat interesul pentru atragerea investițiilor spaniole în România pentru a participa la planul de modernizare a infrastructurii din țara noastră, dar și pentru a se implica în sectoarele auto, alimentar, farmaceutic, agricol și IT&C. Ambii demnitari au salutat concretizarea unora dintre cele mai importante proiecte de cooperare bilaterală convenite în timpul vizitei oficiale la Madrid a premierului român (5-6 septembrie 2018), respectiv organizarea unui Forum de Afaceri și Investiții România-Spania, precum și a unei misiuni economice românești la Madrid.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

Bok = CĂCAT 06:12:02 / 25 Februarie 2019
...= SLUGĂ perfectă pentru Traian Băsescu

Felicitării Dnei VIORICA DANCILA..E un prim ministru de mare valoare ,un cabinet de MINIȘTRII EROI ,Care in ciuda piedicilor puse de WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ a reușit un MIRACOL , GUVERNATE EROICĂ, care a adus Bunăstarea românilor după ce GUVERNAREA de tip MAFIOT a PDL PNL CIUMA NEAGRĂ a adus ECONOMIA ROMÂNIEI la sapă de lemn , distrusă că după război . ÎNCĂ O DATĂ BRAVO, SÂNTETI EROI .

ORBAN 06:19:02 / 25 Februarie 2019
Filfizonul de serviciu

.Ce a făcut dna DANCILA la Madrid ?..A vorbit despre relații economice , despre parteneriatul strategic...Da ce a făcut WC JOHANIS ? Ăsta vară , când în loc să fie în Parlamentul EUROPEAN ,unde se discuta despre brexit ,a preferat să meargă la..... Pompei in Italia cu a lui sotie hoață in Minijup...A demonstrat încă o dată wc Johanis că i se ruoe de ROMANIKA.. Interesul lui și al soției hoațe e mai....

Săpunul duru 12:38:11 / 25 Februarie 2019
Slugă la wc Johanis.

... AVEM ce-a mai buna guvernare din istoria României....O economie lăsată de izbeliște de dictatura PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ,A ajuns după numai 2;ani ,în fruntea UE la creștere economică.!!!!!!...Cu salarii și pensii mărite .UN GUVERN EROIC care a realizat aceste lucruri în ciuda piedicilor puse de WC JOHANIS .Care contestă tot la CCR ,, care întârzie VOIT bunăstarea Românilor..Un TRĂDĂTOR e ce-l care a spus că România nu este pregătită să preia președinția UE... ACT DE ÎNALTĂ TRĂDARE FĂCUT DE..... PREȘEDENTE .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.5718 secunde