Prima clădire suspendată, atașată de un asteroid

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prima clădire suspendată, atașată de un asteroid
Tehnologie 12 Iunie 2017 / 18:10 2315 accesări 0 comentarii
sursa foto: www.cloudsao.com

sursa foto: www.cloudsao.com

Analemma Tower ar putea fi prima clădire de tip zgârie-nori ce va fi construită pe un asteroid plasat pe orbita Terrei. Rezidenții și vizitatorii vor avea posibilitatea de a admira imagini uimitoare de pe planeta noastră, în timp ce vor călători prin spațiu cu o viteză de aproape 480 de kilometri pe oră, informează CNN în ediția sa online.

Reprezentanții cabinetului de arhitectură Clouds Architecture Office au prezentat planurile pentru un zgârie-nori futurist, denumit "Analemma Tower". Clădirea se va afla deasupra solului și va fi atașată de un asteroid, în spațiu, pe orbita Terrei. Din acest motiv, rezidenții din Analemma Tower vor avea drept adrese orice zonă de pe Pământ.

Turnul va fi suspendat cu ajutorul unor cabluri extrem de rezistente de un asteroid plasat pe o "orbită geosincronă excentrică". Cu alte cuvinte, turnul se va mișca întotdeauna - rezidenții și vizitatorii vor efectua călătorii zilnice între emisfera nordică și cea sudică, cu o vizită prelungită deasupra unei regiuni care poate fi numită "acasă" - New York sau Dubai.

Vârful turnului se va afla la altitudinea de 32.000 de metri deasupra Terrei, iar specialiștii afirmă că întreaga structură se va deplasa pe cerul terestru cu o viteză de 480 de kilometri pe oră.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2006 secunde