Prognoza METEO în Dobrogea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prognoza METEO în Dobrogea Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, prognoza valabilă pentru următoarele două săptămâni.
Vremea 25 Mai 2020 / 15:50 590 accesări 0 comentarii

Finalul lunii mai va fi caracterizat de temperaturi mai scăzute decât media perioadei, iar de la 1 iunie începe să se încălzească.

Prognoza METEO în Dobrogea

În Dobrogea, prima săptămână de prognoză va debuta cu valori termice mai coborâte decât cele normale perioadei, respectiv maxime cuprinseîntre 17 şi 19 grade, în medie, şi minime de 10 - 11 grade. Ulterior, vremea se va încălzi treptat, maximele ajungând la valori medii de 24 de grade la finalul celei de-a doua săptâmâni de prognoză, pornind de la valori medii în jurul a 20 de grade în prima zi a lunii iunie. Evoluţia minimelor va fi similară, astfel că acestea vor creşte de la 12 grade, în medie, în data de 1 iunie, spre valori în jurul a 16 grade în data de 7 iunie. Probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va fi ridicată pe tot parcursul intervalului.

Prognoza METEO la munte

La munte, în prima săptămână a intervalului, valorile termice nu vor varia semnificativ de la o zi la alta, acestea caracterizând o vreme mai rece decât în mod normal. Pe acest fond, maxima va fi de 7 - 8 grade, în medie, iar temperatura minimă de 1 - 2 grade. Ulterior, vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel că, până la finalul celei de-a doua săptămâni de prognoză, maximele vor ajunge la valori medii în jurul a 16 grade, în zilele de 5, 6 şi 7 iunie, iar minimele spre medii în jurul a 8 grade. Probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va fi ridicată pe tot parcursul intervalului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1942 secunde