Programul optimilor de finală din Cupa României la fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Programul optimilor de finală din Cupa României la fotbal

Sport 30 Septembrie 2019 / 14:39 572 accesări

Tragerea la sorţi a partidelor din faza optimilor de finală ale Cupei României la fotbal, ediţia 2019-2020, desfăşurată luni, la Bucureşti, a stabilit următoarele confruntări: Sănătatea Cluj - Petrolul Ploieşti, Foresta Suceava - Dinamo Bucureşti, Sepsi Sf. Gheorghe - Astra Giurgiu, Academica Clinceni - FC Botoşani, Universitatea Cluj - FCSB, Metalul Buzău - CSM Politehnica Iaşi, FC Voluntari - Universitatea Craiova, CS Mioveni - FC Hermannstadt.

Meciurile se vor disputa în perioada 29-31 octombrie, de la ora 14.30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Întâlnirile din optimile de finală şi sferturile de finală se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care partidele vor fi televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.12