Radu Mazăre nu poate fi forțat să părăsească Madagascarul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Radu Mazăre nu poate fi forțat să părăsească Madagascarul
Justiție 14 Mai 2019 / 15:26 2549 accesări 6 comentarii
Situația lui Radu Mazăre este subiectul unui articol din numărul de marți al cotidianului  L'Express de Madagascar

Situația lui Radu Mazăre este subiectul unui articol din numărul de marți al cotidianului L'Express de Madagascar

Jean-Jacques Randrianasolo, ministrul Justiţiei din Madagascar, a declarat că Radu Mazăre va fi extrădat în România, informează publicaţia L'Express de Madagascar, care precizează că fostul primar al Constanţei a depus cerere pentru azil în Madagascar.

Potrivit publicaţiei din Madagascar, Radu Mazăre, aflat în a şaptea zi de arest într-o secţie de poliţie din Anosy, a fost informat că urmează să fie extrădat.

Surse citate de L'Express de Madagascar au transmis că Radu Mazăre a depus o cerere pentru azil în Madagascar, urmând ca solicitarea să fie judecată de Înalta Curte de Justiţie din Madagascar pe data de 21 ianuarie 2020.

Mazăre nu poate fi forţat să părăsească ţara până când cererea sa de azil nu este judecată și cazul său nu primește o decizie definitivă, protecția sa ținând, până la momentul unei hotărâri emise de instanță, de competența Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați, au precizat aceleași surse.

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a declarat, marţi, că procedura de extrădare a fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, ţine acum exclusiv de autorităţile din Madagascar, precizând că decizia extrădării va fi luată acolo.

"Acum procedurile ţin exclusiv de autorităţile din Madagascar. Deci ei sunt cei care, în momentul de faţă, analizează şi vor lua deciziile pe care le consideră oportune", a declarat ministrul interimar al Justiţiei.

Loading...

6 comentarii

Nea Mitică 18:39:34 / 14 Mai 2019
Radu Mazăre NU poate fi fortat să părăsească Madacascarul!

Doamne ajută, să fie intr un ceas bun!

Poarta 08:13:50 / 15 Mai 2019
Alba

Da,nu poate sa paraseasca insula pana joi sau vineri... Wellcome home!

Dreptate 08:36:32 / 15 Mai 2019
PUSCARIE

Nu poti sa ceri protectie internationala si azil, atunci cand esti INFRACTOR ! Este condamnat definitiv si probabil, mai urmeaza si alte condamnari. Acest individ ne-a distrus orasul. Confiscate toate averile si inapoi la puscarie, macar atat !!!

Viorel 09:35:17 / 15 Mai 2019
Extradare

Simplu. Decizia judecatorilor din Madagascar este extradare. Ministrul lor de justitie deasemenea a spus fara dubii:incepand de joi,maine,fostul primar este pus la dispozitia Romaniei. Probabil ca este depusa si o cerere de azil(ce fel de azil nu se precizeaza)dar cred ca de fapt este doar un tertip avocatesc sau chiar politic. Restul sunt vorbe,mai ales ca faptele pentru care este condamnat definitiv,coruptie,nu sunt protejate in nici o tara din lume.

Mona 14:48:18 / 16 Mai 2019
raspuns

Legile sunt prea blânde si daca nici nu se recupereaza ceea ce au prejudiciat ,atunci să nu mai credem in minuni. Trist este că dupa 40 de ani lucrati intr-o munca calificata nu poti agonisii ceea ce au agonisit unii in 2-3 mandate

Silviu 12:37:37 / 19 Mai 2019
OK !

Este incurajatoare colaborarea autoritatilor din Madagascar cu autoritatile romane in chestiunea capturarii si extradarii drogatului sinistrat PSD-ist ! Daca in cazul curvistinei din Costa Rica si a gainarului din Serbia , smecherii PSD-ALDE , au reusit sa tergiverseze nepermis si chiar sa saboteze extradarea , in cazul mascariciului Mazarica , aflat sub supravegherea francofona , lucrurile trebuie sa mearga bine . Mascariciul sa fie tinut in lanturi pentru tot restul vietii si sa-i fie confiscate toate proprietatile din tara , din Madagascar , din Brazilia si din orice parte a lumii ... Sa fie confiscate si averile interpusilor si rudelor drogatului PSD-ist ! Nemernici !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2765 secunde