RATC are un nou director

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
RATC are un nou director
Administrație 19 Mai 2017 / 16:43 2562 accesări 1 comentariu

Directorul RATC, Ovidiu Cristian Tănase, şi-a dat demisia în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie din data de 15 mai 2017, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local Municipal nr. 96 din 27.04.2017. Acesta urmează să ocupe funcţia de consilier pe probleme economice în cadrul Regiei. Consiliul de Administraţie a decis ca funcţia de director interimar să fie ocupată începând cu data de 22 mai 2017, pentru o perioadă de 4 luni, de Bogdan Nicolae Niţă.

1 comentariu

Maz 20:45:34 / 21 Mai 2017
Ratc

Dacă s-a schimbat directorul ratc, autobuzele, minibusele și alte mijloace de transport în comun avantajoase și moderne, nu vedem pe traseele Constanței și nici crearea de trasee noi, nici atât, nici o îmbunătățire, nu se întrevedere în nici un domeniu de activitate ?! Tot : gunoaie, mizerie, Constanța a fost un oraș frumos, acum este un oraș mizerabil, fără perspective de dezvoltare și înfrumusețare, este un oraș pocit de la proasta administrare a conducătorilor incapabili și puși pe căpătuială și cu Constanța fie ce o fi ?! Celor care ne conduc, nu le-o fi rușine, pentru felul în care care arată orașul de la malul Mării Negre, orașul parcă-i " o cloacă " !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2047 secunde