Razii pe toate drumurile din județ în weekend. Câți șoferi beți a adunat poliția din trafic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Razii pe toate drumurile din județ în weekend. Câți șoferi beți a adunat poliția din trafic

Eveniment 14 Mai 2018 / 11:48 608 accesări

Duminică, 13 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului, din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Sâmbătă, 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un moped, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism pe Dc 51, direcția Dunăreni-Aliman, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost identificat de polițiști.

Tot sâmbătă, polițiștii din Cernavodă au depistat o minoră, în vârstă de 16 ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vineri., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 53 ani, din localitatea Deleni, județul Constanța, care a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice precum și un alt bărbat, în vârstă de 41 ani, din localitatea Ostrov, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Ambii au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice.12
Pagina a fost generata in 0.1751 secunde