S-a decis amânarea competiţiilor interne de rugby pentru seniori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

S-a decis amânarea competiţiilor interne de rugby pentru seniori

Sport 17 Iulie 2020 / 13:26 1306 accesări

Federaţia Română de Rugby a anunţat, vineri, pe pagina de Facebook, faptul că s-a decis amânarea reluării competiţiilor interne pentru seniori, din cauza pandemiei de coronavirus care a dus la prelungirea stării de alertă.

„Având în vedere decizia autorităţilor de a prelungi starea de alertă, situaţie în care nu există un cadru legal pentru disputarea partidelor oficiale, membrii Biroului Federal al Federaţiei Române de Rugby au decis ca reluarea competiţiilor rezervate seniorilor, Campionatul Naţional de Rugby 7, Cupa României şi SuperLiga CEC Bank, programate a fi reluate în luna iulie, respectiv luna august, să se amâne. În funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus şi a măsurilor ulterioare care vor fi luate de autorităţi se va alcătui un program competiţional astfel încât competiţiile menţionate mai sus să se poată desfăşura în cele mai bune condiţii”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook romanian rugby federation.

La 23 iunie, Biroul Federal al Federaţiei Române Rugby a stabilit ca la 25 iulie ar fi trebuit să se reia Campionatul Naţional de Rugby 7, Cupa României, la 1 august, şi SuperLiga CEC Bank, la 15 august.12
Pagina a fost generata in 0.2142 secunde