Sâmbătă, amical SSC Farul - Dacia Unirea Brăila

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Sâmbătă, amical SSC Farul - Dacia Unirea Brăila
Sport 27 Iulie 2018 / 09:46 1362 accesări 1 comentariu

Stadionul din strada Primăverii va găzdui sâmbătă, de la ora 11.30, întâlnirea amicală dintre formaţiile SSC Farul Constanţa şi Dacia Unirea Brăila, două echipe din Liga a 2-a care se pregătesc pentru startul sezonului 2018-2019. Această întâlnire va avea un caracter special pentru suporterii farişti, deoarece ultimul joc oficial din istoria FC Farul Constanţa a avut loc în compania echipei brăilene.

„Cum, cel puţin momentan, palmaresul F.C. Farul are un alt proprietar, nu vom invoca amintirile triste sau frumoase de la meciurile cu Dacia Unirea Brăila. Nu vom spune nici că ultimul meci din istoria F.C. Farul a fost un 2:2, tot cu Brăila, jucat pe 28 mai 2016, la Constanţa.

Până vom avea din nou dreptul de proprietate asupra amintirilor noastre, vom spune doar că vă aşteptăm LA CEL MAI IMPORTANT MECI AMICAL AL ECHIPEI SUPORTERILOR FARIŞTI DIN CADRUL PREGĂTIRII DE VARĂ! Ne vedem la Stadion!”

Sâmbăta viitoare, SSC Farul Constanţa va debuta în eşalonul secund al fotbalului românesc, pe teren propriu, împotriva formaţiei ACS Poli Timişoara, care a fost anunţată, joi, printr-un comunicat, că nu mai are voie să folosească vestiarele şi spaţiile în care îşi avea birourile la Stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara, în urma unei decizii a Consiliului Judeţean Timiş.

Despre meciul SSC Farul - ACS Poli, la această oră este greu de spus unde va avea loc, suporterii constănţeni dorind ca acesta să se desfăşoare pe stadionul din strada Primăverii. Însă lucrurile nu sunt deloc clare, iar SSC Farul a fost invitată să joace pe stadionul din Babadag sau Medgidia, în cazul în care partida nu se va putea disputa la Constanţa.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1483 secunde