Sâmbătă, pe şoselele Constanţei, numai oameni „cinstiţi“… cu câte-un păhărel

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O zi plină pentru poliţiştii constănţeni

Sâmbătă, pe şoselele Constanţei, numai oameni „cinstiţi“… cu câte-un păhărel

Eveniment 20 Ianuarie 2019 / 17:25 628 accesări

Sâmbătă, 19 ianuarie a.c., poliţistii constănţeni din întreg judeţul au fost, ca de fiecare dată, la datorie. Şi nu se poate spune că s-au plictisit. În jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe Aleea Umbrei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având reținut permisul de conducere, fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 06.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, pe strada Prelungirea Seimeni din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La ora 11.15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Florilor din localitatea Băneasa, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat să fie condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

45 de minute mai târziu, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism care avea asigurarea obligatorie expirată, pe strada M.I. Dobrogeanu din municipiu.

În jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Andrei Mureșanu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având reținut permisul de conducere. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La ora 23.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Siliștea, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Crizantemelor din localitatea Siliștea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Şi acest conducător auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La puţin timp după miezul nopţii, pe la ora 00.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Badea Cârțan din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest și ulterior să fie condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.12