S-au rezolvat toate problemele Constanței! Un sens giratoriu ne lipsea!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Doamne, apără și păzește S-au rezolvat toate problemele Constanței! Un sens giratoriu ne lipsea!
Administrație 25 Iulie 2018 / 17:31 9045 accesări 14 comentarii

Nu-i așa că vă era dor de un nou sens giratoriu la Constanța? Unul aflat într-o zonă aglomerată, care să vă încurce și mai mult viețile? Ei bine, nu mai aveți mult de așteptat. Primăria Constanța vă mai pregătește un sens giratoriu în zona Brotăcei. Înainte, însă, s-a apucat de frezat și asfaltat pentru că, nu-i așa, absolut toate străzile sunt asfaltate și asta era marea problemă a municipiului. „Primăria Municipiului Constanţa, prin S.C. Confort Urban, a demarat în această dimineaţă lucrările în zona Brotăcei, prin frezarea carosabilului în vederea turnării unui covor nou de asfalt, pe strada Suceava, dinspre bulevardul Tomis, până pe strada Adamclisi. Urmează frezarea şi asfaltarea întregii intersecţii, lucrare care va fi finalizată la sfârşitul săptămânii viitoare. Aceasta este prima etapă dintr-un proces de resistematizare a intersecției, a doua fiind amenajarea unui sens giratoriu provizoriu. Pe parcursul lucrărilor de reabilitare, circulaţia rutieră va fi restricţionată alternativ, pe câte o bandă de mers. Participanţii la trafic sunt rugaţi să manifeste atenţie şi să circule cu viteză redusă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

REALIZĂRILE ADMINISTRAȚIEI FĂGĂDĂU: AMBUTEIAJE ȘI NERVI ÎN TRAFIC

Amintim că, până acum, actuala administrație din Constanța și-a făcut un obicei din a amenaja sensuri giratorii ca nuca-n perete, numai pentru a încurca circulația. De exemplu, pe unde s-a deschis câte un magazin LIdl, a apărut și câte un non-sens de încurcă-lume. De pildă, „sclipitoarea” sistematizare rutieră ce funcționează pe post de „încurcă-lume” de pe strada Soveja, în dreptul celui mai nou magazin Lidl, și-a dovedit inutilitatea ieșită din comun. Pe lângă faptul că forma absurdă a așa-zisului sens giratoriu face ca circulația în zonă să fie imposibilă, în anumite situații acesta devine atât de derutant încât îi determină pe conducătorii auto să încalce legea. De exemplu, forma cifrei 8 a ciudățeniei de ne-sistematizare rutieră îi amețește pe șoferi mai ceva ca alcoolul. La câte manevre sunt nevoiți să facă cei care trec prin zonă, este de mirare că nu s-a întâmplat o tragedie până acum. În plus, după deschiderea magazinului, lucrurile au devenit mai dificile pentru cei care intră și ies din parcarea hypermarketului. Cei care ies din parcare trebuie să ocolească toată ciudățenia pe care este greu să o numim într-un fel (alveolă, sens giratoriu, octogoriu, dubioșenie rutieră sau pur și simplu porcărie) pentru a merge spre Tomis III, în caz contrar, o iau pe contrasens. De altfel, cine a apucat să treacă prin zonă a văzut cât de tentați sunt conducătorii auto să o ia pe contrasens, să taie fața altor șoferi sau să încalce legea în alte feluri. Culmea, deștepții care au gândit această porcărie au motivat că, în acest fel, se vor evita accidentele din zonă. La fel de aiuritoreste și sensul din zona Doraly, amenajat tot cu ocazia deschiderii unui nou Lidl. Fiind ca un obstacol într-o zonă circulată, sensul cu pricina deja îi scoatedin minți pe constănțenii care tranzitează zona mai des. Mulți au ajuns să se plângă de faptul că amenajarea îngreunează circulația foarte mult, iar acum, în sezonul estival, se formează cozi mari.

Loading...

14 comentarii

Marius 20:13:40 / 25 Iulie 2018
Intrebare

Domnule fagadau (intentionat am scris cu litera )Dar de statia de taximetre de la delfinariu cand va apucati .Umbla vorba prin oras ca in toamnă va incepe cobstructia unui hotel aici.ESTE ADEVARAT?

avantu 20:42:41 / 25 Iulie 2018
shit

vai de capul prostului de Fagadau și al celor pe care ii conduce! primar mai prost ca asta nu s a inventat. își bate joc de un oraș cu potențial asa cum a făcut și drogatul bețiv de Mazăre.

Răspunde | Raportează | | |+11
Mephisto 23:48:40 / 25 Iulie 2018
Incompetenta !!!

Fiind total dezorientat in administratia locala, acest incpabil si incompetent primar, va ramane in istoria Constantei, ca mare "strateg "al distrgerii orasului si fauritor de sensuri giratorii.

Ionut 01:15:04 / 26 Iulie 2018
Parașutele

Simplu mue psd niște incompetenți cleptomani cu harfe de mari profesioniști, niște zdrențe penale

Constantean 04:54:41 / 26 Iulie 2018
Opinie

Valoarea unui sens giratoriu este evidenta pentru soferii care stiu sa conduca. Pentru idiotiii cu carnet, chiar si o intersectie semaforizata este un handicap in trafic. Altul e baiul! Vad cat de mult s-a tefelizat Telegraf de o vreme incoace. S-a schimabt politica editoriala ziarului? Ca pana mai acum ceva vreme era fief pesedist! Asta fac doar curvele! Se orienteaza dupa care client plateste mai mult pentru o felatie...politica! Rusine!

Răspunde | Raportează | | |+23
Gogu 07:21:25 / 26 Iulie 2018
Pentru Constantean

Prin ultimele.sensuri giratorii din Constanta fluidizandu-se...ce? In loc să facă lucrări de anvergura, cu strada supraf sau subterană, noi ne cacam.pe.noi cu mizeriile de giratorii , cu străzile.rupte și pline de gropi, cu parcuri lipsa samd. Nu-l mai pupa pe retardat, că este un idiot sadea.

Alina 08:56:24 / 26 Iulie 2018
Felicitari

Acea intersectie trebuia sistematizata de mult timp. Ma bucur ca au luat aceasta hotarare.

okila 09:39:14 / 26 Iulie 2018
FB

hai sa nu fim meschini sensurile giratorii sunt cele mai eficiente dpdv al rentabilitatii (in israel un oras incepe sa fie construit cu un sens giratoriu)ca sunt puse aiurea asta-i cu totul altceva de exemplu la far ar trebui construit unul , a fost odata dar n-a functionat deoarece e prea mare

Marș! 10:51:45 / 26 Iulie 2018
Pentru Alina

Dragă Alina, cum te bucuri tu? de la distanță? Din București? Prin corespondență? Bravo!

Pt cei suparati 11:31:24 / 26 Iulie 2018
Sensuri

Partea bună a acestor sensuri giratorii este ca nu mai umblă demenții cu 80 km/h prin oraș !!! Cât despre primar ..invizibil ..incompetent ...prelungirea lui boabă ...varză. Noi constănțenii suntem tare tristi .Constanța moare!

Alina 12:17:49 / 26 Iulie 2018
Marș tu!

Ma cunosti cumva si eu nu stiu? Poate am locuit in Ct mai mult timp decat tine, asa ca nu-ti mai da tu cu parerea de vietile altora.

Dan 12:25:32 / 26 Iulie 2018
Pentru Ionut

Da da asa ii sint zdrențe ia ia da cu gura si decaloteazale penisurile.Iao si pe mama ta sa te ajute.Poate sa se bucure si ia sarmana

Marian 12:27:48 / 26 Iulie 2018
Pentru Pt cei suparati

Dacă posibil sa moara Zic asa ca respiratie la p..ile aceste aproape morți Poate poate sa i-si devina Mare mai.

Mihai 12:58:04 / 31 Iulie 2018
Primar inexistent

Am ajuns sa l plang pe Mazare. Primarul asta nu a facut nimic. Cand urla odata Mazare, toate se rezolvau. Asta nu are nici idei, nici oameni. Sensul de la Lidl de la Doraly e o pacoste ptr toti, dar clar, au dat aia o spaguta, l a durut in p.... de trafic si de oameni. O pasarela era prea scumpa.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1714 secunde