Se reabilitează infrastructura rutieră și pietonală în mai multe zone din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se reabilitează infrastructura rutieră și pietonală în mai multe zone din Constanța

Administrație 26 Aprilie 2021 / 15:28 793 accesări

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să îmbunătățească condițiile de acces pietonal în cartierele orașului. Lucrările de reabilitare a trotuarelor avansează pe străzile Onești și Grozești, porțiunile cuprinse între strada Chiliei și bulevardul Mamaia.

Suprafața pietonală este recondiționată cu asfalt și se amenajează alveole cu spațiu verde. Pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, se amplasează pavele moderne, simultan cu reorganizarea zonei de spațiu verde.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, se execută lucrări de frezare a carosabilului pe strada Dionisie cel Mic, între strada Barbu Ștefănescu Delavrancea și strada Ștefăniță Vodă.

Pe strada Lebedei din Portul Tomis, se asfaltează zona carosabilă pentru a permite amenajarea sistemului destinat colectării apelor pluviale. În paralel, se montează bordurile care vor delimita rigola din beton.

Echipele administratorului drumului public continuă reabilitarea scărilor care asigură accesul către plaja Modern. Din această săptămână, treptele dinspre Ștefan cel Mare vor fi acoperite cu un strat de beton, după ce au fost stabilizate prin montarea cofrajelor de metal.

Pasajul subteran de la Gară este reabilitat prin refacerea finisajelor interioare și exterioare de tencuieli.

Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, se aplică marcaje la trecerile de pietoni și în parcările amenajate. De asemenea, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se montează indicatoare de informare.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2729 secunde