Se va retrage sau nu Cătălina Ponor după Campionatul Mondial?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Gimnastică

Se va retrage sau nu Cătălina Ponor după Campionatul Mondial?

Sport 04 Octombrie 2017 / 10:20 1890 accesări
La 30 de ani, Cătălina Ponor se gândeşte, din nou, la retragere

La 30 de ani, Cătălina Ponor se gândeşte, din nou, la retragere

În aceste zile, în Canada, la Montreal, se desfăşoară întrecerile din cadrul Campionatului Mondial de gimnastică, iar lotul României este format din Cătălina Ponor (CS Farul Constanța), Larisa Iordache şi Ioana Crişan - la feminin, Marian Drăgulescu, Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Cristian Băţagă, Andrei Ursache şi Andrei Groza - la masculin. După sesiunea de antrenamente de marţi, gimnasta constănţeană Cătălina Ponor a oferit o declaraţie presei străine care a dat naştere la zvonul retragerii definitive din activitate după Campionatul Mondial. „Aş vrea să spun, n-aş vrea să spun, dar poate fi ultimul pentru mine şi este unul foarte important”, a fost cuvintele triplei campioane olimpice de la Atena, din 2004. În plus, vorbele spuse jurnaliştilor români prezenţi în Canada, „pentru mine, Montreal a început cu Nadia și se încheie cu mine”, au alimentat şi mai mult ştirile legate de renunţarea la activitatea competiţională, chiar dacă Ponor a anunţat că se gândeşte să participe şi la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo. Chiar şi Nadia Comăneci, ambasadorul actualei ediţii a Campionatului Mondial de gimnastică, a fost surprinsă de cuvintele Cătălinei.

Deocamdată, Cătălina Ponor nu a anunţat nimic oficial, sperând să obţină încă o medalie mondială la competiţia de la Montreal, acolo unde va evolua miercuri seară, în calificări, alături de Larisa Iordache şi Ioana Crişan.

Cătălina Ponor s-a mai retras de două ori în cariera sa, în 2011 şi 2015, dar a revenit de fiecare dată asupra deciziei.

La masculin, în finala de la sărituri, programată duminică, s-a calificat Marian Drăgulescu, având a treia medie din concurs, 14,866.

Citeşte şi:

Programul gimnaștilor români la Mondialele de la Montreal12
Pagina a fost generata in 0.1671 secunde