Serviciile funerare te ajută să treci mai ușor peste suferința provocată de pierderea unei persoane dragi. Ce avantaje îți oferă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Serviciile funerare te ajută să treci mai ușor peste suferința provocată de pierderea unei persoane dragi. Ce avantaje îți oferă
Lifestyle 10 Iulie 2019 / 09:16 1681 accesări 0 comentarii

Tragediile apar atunci când ne așteptăm mai puțin și, din păcate, nu putem să le evităm. Cu toții ne confruntăm, la un moment dat în viață, cu pierderea unei persoane dragi și, având în vedere durerea imensă pe care o vom simți, este important să apelăm la o firmă de servicii funerare care să ne scape de grija pregătirii înmormântării.

Atunci când trecem prin clipe cumplite, ne este foarte greu să mai desfășurăm și alte activități. Nimeni nu își dorește să-i organizeze înmormântarea unei persoane dragi, așa că putem apela cu încredere la o firmă de servicii funerare care să ne scape de această povară. O firmă serioasă de pompe funebre va răspunde prompt apelului vostru și, cu ajutorul lor, veți putea petrece mai mult timp alături de familia și de apropiații voștri.

Trecerea în neființă a unei persoane dragi este un motiv de mare tristețe, însă, indiferent de ora la care se întâmplă tragedia, puteți să contactați o firmă de servicii funerare care funcționează nonstop și se poate ocupa la orice oră de tot ce este necesar pentru o înmormântare. Angajații firmei vă vor prezenta soluții complete și moderne pentru a planifica în detaliu ceremonia de inhumare sau, după caz, de incinerare.

Vă prezentăm trei motive pentru care trebuie să apelați la o firmă de servicii funerare:

1. Veți scăpa de formalitățile necesare unei înmormântări

O firmă de pompe funebre se va ocupa de toate procedurile preliminarii organizării unei înmormântări. Iată câteva dintre serviciile pe care le oferă:

- constatarea decesului la locul producerii sale, de către un medic specializat;

- declararea decesului și eliberarea certificatului atestator;

- obținerea avizelor necesare de la SANEPID și Procuratură;

- realizarea dosarului pentru ajutorul de înmormântare, dacă e cazul;

- întocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere, în cazuri speciale;

- obținerea unui loc de veci și recondiționarea acestuia;

- întocmirea actelor pentru înhumare sau incinerare.

2. Economisiți timp și bani

Dacă veți apela la ajutorul unei firme de servicii funerare, veți face economie de timp, deoarece se va ocupa de tot ce înseamnă o înmormântare, inclusiv de organizarea parastasului, iar în plus, veți economisi și bani. Astfel, veți stabili împreună cu angajații firmei de pompe funebre care este bugetul pentru înmormântare și nu va trebui să mai umblați prin tot orașul pentru a cumpăra tot ce este necesar. Firma de servicii funerare se va ocupa de sicriu, garnituri, cruce, candele, articole religioase, coroane, jerbe, aranjamente florale, colivă, colaci, prosoape, etc.

3. Scăpați de trei dintre cele mai dureroase momente ale organizării unei înmormântări

De la aflarea veștii până la finalizarea înmormântării, vom trece prin clipe extrem de dureroase, dar o firmă de servicii funerare ne poate scăpa de câteva dintre ele. Este vorba despre îmbălsămarea, toaletarea și așezarea persoanei decedate în sicriu. Această etapă a pregătirii înmormântării este foarte delicată, însă veți scăpa de această sarcină dacă veți apela la serviciile funerare oferite de o firmă specializată.

(P)

Loading...


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1649 secunde