Sezonul Sport Arena Streetball 2018-2019 debuteaza la... Constanța Streetplay

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă și duminică, în Piațeta Perla din Mamaia

Sezonul Sport Arena Streetball 2018-2019 debuteaza la... Constanța Streetplay

Sport 20 August 2018 / 16:52 612 accesări

Circuitul Național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball, sezonul 2018-2019, va debuta la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, pe litoral, cu turneul Raiffeisen Bank Constanța Streetplay. Peste 200 de jucători sunt așteptați să participe la turneul care va fi organizat pe terenul special amenajat în Piațeta Perla din Mamaia.

Premii vor fi în valoare de peste 20.000 de lei, iar toți sportivii, indiferent de categorie, vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings. Punctele acumulate de baschetbaliștii români contează și în clasamentul pe națiuni, acolo unde România va încerca în 2019 să se claseze cât mai sus, pentru un traseu cât mai ușor în calificările pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Raiffeisen Bank Constanța Streetplay este un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. Turneul este suținut pe plan local de Primaria Constanta, Zizin, Stirom, Baschet Club Athletic Constanța, Hesperis Group, Ferma Stoian, Direcția pentru Sport și Tineret Constanța și Radio Constanța.

Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Raiffeisen Bank, Nike, Sport-Loft, Gatorade, Pegas, Ideal Board Games, Horizon, Serioux. Powered by Kiss FM.

Înscrierile se fac pe site-ul oficial, 3la3.ro, începând de luni 20 august, ora 15.00, în limita a 50 de echipe cumulat, la toate categoriile, sau până miercuri 22 august, ora 23.00.

Cele mai bune echipe din România, atât la masculin cât și la feminin, sunt așteptate la Constanța pentru a se duela la categoriile de elită, în timp ce tinerii jucători din județul Constanța vor lua cu asalt categoriile rezervate juniorilor și copiilor.

Concursurile pentru spectatori vor face parte din programul ambelor zile ale turneului din acest weekend și în drum spre plajă sau spre destinațiile de distracție, fiecare iubitor al baschetului va avea ocazia să-și demonstreze abilitățile pe teren. De asemenea, trupe de dans și de majorete din Constanța vor anima pauzele dintre meciuri, atât sâmbătă, cât și duminică.12
Pagina a fost generata in 0.2357 secunde