„SINGULAR - Lamentări, observații, studii, poezii și alte texte“, de AG Weinberger

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Lansare de carte în Constanța

„SINGULAR - Lamentări, observații, studii, poezii și alte texte“, de AG Weinberger

Cultură 25 Octombrie 2017 / 19:11 1240 accesări

„SINGULAR - Lamentări, observații, studii, poezii și alte texte” este volumul pe care artistul AG Weinberger îl lansează duminică, 29 octombrie, la Doors Club Constanța.

Cartea conține eseuri, poezii, studii și articole muzicologice, o selecție de texte într-o formulă originală, având o calitate editorială de excepție.

„Încunoştinţat de sinele său, AG Weinberger poartă în cele două sute de pagini ale volumului de faţă mesajul apologiei izolării. Nu teoretizează, ci, precum existenţialiştii, respiră tema răului din lume, o mestecă la vedere, asumându-şi inevitabila povară a indezirabilităţii mulţimii. Vibraţia puternică a unei existenţe uliseene, curajul asumării, îi conferă lui AG Weinberger privilegiul desenatorului propriei poetici, esenţializând sonoritatea zgomotului diurn în relaţie cu etica individuală” (Raluca Moisan, critic).

„Volumul este expresia forței artistice a lui AG Weinberger surprins într-o altă dimensiune creatoare, aceea de autor de poezii, eseuri și texte diverse. Singular. Lamentări, observații, studii poezii și alte texte este o carte manifest în care îl regăsim pe AG Weinberger în ipostaze pline de sinceritate, cu mărturisiri care reflectă starea sa de spirit în diverse momente ale vieții, așa cum au fost publicate și pe blogul personal”, (Dana Anghelescu, Director Libris Editorial).

Duminică, 29 octombrie, de la ora 19.00, Doors Club oferă constănțenilor posibilitatea reîntâlnirii cu maestrul internațional al bluesului, artistul AG Weinberger, într-un concert de excepție, după lansarea cărții și la malul Mării Negre.

Citește și:

AG Weinberger ne oferă blues şi jazz de calitate la malul mării

AG Weinberger: Un muzician de vocație

Concert extraordinar AG Weinberger la Doors Club12