Șir de tragedii pe litoral. Un polițist și un militar au murit fulgerător!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Accidente în lanț Șir de tragedii pe litoral. Un polițist și un militar au murit fulgerător!
Eveniment 27 Iulie 2017 / 18:35 807 accesări 0 comentarii

Agentul șef șef adjunct de poliție Ioan Colinel Hrisu a murit în timpul unei misiuni de patrulare. Avea 53 de ani și a lăsat în urmă o soție și trei copii.

Agentul șef șef adjunct de poliție Ioan Colinel Hrisu a murit în timpul unei misiuni de patrulare. Avea 53 de ani și a lăsat în urmă o soție și trei copii.

Un militar din Medgidia a murit în timpul unui grav accident produs la Ciocârlia

Un militar din Medgidia a murit în timpul unui grav accident produs la Ciocârlia

Tragedii în serie pe șoselele constănțene. În noaptea de miercuri spre joi, un agent de poliție și-a pierdut viața într-un accident rutier produs între localităţile 2 Mai și Vama Veche. Polițistul era însoțit de un jandarm, din cadrul Grupării Mobile de „Tomis” Constanţa. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), evenimentul a avut loc la miezul nopții. „Agentul șef adjunct de poliție Ioan Colinel Hrisu din cadrul IPJ Vaslui, detașat pe litoral și aflat în timpul serviciului, a condus o autospecială a MAI, pe un drum secundar dinspre plaja 2 Mai către DN 39. Ajungând la intersecţie cu DN 39, a pătruns pe drumul național, efectuând viraj la stânga către Vama Veche, moment în care a fost acroșat în partea din stânga-spate, de un alt autoturism înmatriculat în Constanța”, se arată într-un comunicat al MAI.

AVEA TREI COPII

Reprezentanții Ministerului mai spun că, în urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile. În urma impactului, polițistul a fost vătămat grav și a intrat în stop cardio-respirator. Medicii sosiți la fața locului au încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă, în ciuda eforturilor lor, polițistul a murit. Jandarmul care îl însoțea pe agent în misiunea de patrulare, șoferul și pasagerul celeilalte mașini au fost răniți ușor. „Angajatul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța rănit în accidentul produs pe 27.07.2017 între localitățile 2 Mai și Vama Veche este stabil, conștient și colaborant. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism toracic (fracturi costale) și a fost înternat pe secția Chirurgie 1 sub atentă supraveghere medicală”, se arată într-un comunicat al Spitalului Clinic Județean de Urgență „SF. Ap. Andrei” Constanța. Polițistul detașat pe litoral din cadrul IPJ Vaslui intrase în serviciu la ora 20.00, avea 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii. „O zi tristă pentru noi. Am mai pierdut un coleg. Agent șef principal Ioan Colinel Hrisu din cadrul IPJ Vaslui, detașat la Birou de Poliție Vama Veche din județul Constanța, aflat în timpul serviciului, a decedat în urma unui accident rutier. Era în vârstă de 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii. Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe“, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

ȘI UN MILITAR A MURIT

Șirul evenimentelor negre a continuat și în timpul zilei de joi, 27 iulie, când un militar a pierit într-un accident rutier grav. Evenimentul a avut loc la ieșirea de pe Autostrada A2, în dreptul localității Ciocârlia. Militarul, în vârstă de 32 de ani, a condus un autoturism cu numere de Constanța, pe DJ 381, dinspre localitatea Ciocarlia de Sus către A2. Din pricina neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă spre dreapta și a intrat în coliziune frontală cu un parapet de beton, aflat pe mijlocul drumului. În urma impactului, el a rămas încarcerat printre fiarele contorsionate ale mașinii. La fața locului au ajuns atât un elicopter SMURD, cât și un echipaj de Descarcerare al ISU „Dobrogea”. Din păcate, în ciuda eforturilor salvatorilor, bărbatul a murit.Pagina a fost generata in 0.1685 secunde