Site-ul ComputerGames.ro s-a închis: „Sunt zeci de mii de oameni implicaţi“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După 21 de ani de activitate

Site-ul ComputerGames.ro s-a închis: „Sunt zeci de mii de oameni implicaţi“

Tehnologie 23 Aprilie 2018 / 21:21 1480 accesări

Site-ul ComputerGames.ro, dedicat informaţiilor despre gaming, s-a închis, după 21 de ani de activitate, potrivit unui anunţ publicat pe forumul asociat acestuia. "Începând de astăzi (18 aprilie), siteul de ştiri, articole şi review-uri de gaming ComputerGames.ro îşi va înceta activitatea. Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în toţi aceşti ani. ComputerGames.ro (1997-2018)", se arată în anunţul publicat pe contul oficial de Facebook.

Potrivit unui alt anunţ, publicat luni tot pe contul de Facebook, forumul ComputerGames se va închide şi el, pe 20 mai.

Silviu Stroie, fondatorul platformei, a declarat pentru paginademedia.ro că site-ul a fost închis pentru că nu era rentabil şi din cauza noilor norme de protecţie a datelor cu caracter personal.

"Sunt zeci de mii de oameni implicaţi, care şi-au pus anunţuri, este greu de gestionat", a mai spus Silviu Stroie, care a adăugat că proiectul a fost un hobby al său.

Lansat în 1997, site-ul ComputerGames.ro era considerat cea mai bună resursă online din România pentru ştiri şi review-uri despre jocuri, descărcare de jocuri, informaţii despre hardware, mobile şi software.

Taguri articol


12