Slujbă de sfințire a centrului de primire pentru mame aflate în situații critice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Slujbă de sfințire a centrului de primire pentru mame aflate în situații critice
Social 11 Octombrie 2018 / 08:31 450 accesări 3 comentarii

Joi, 11 octombrie 2018, de la ora 15.00, Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, va oficia slujba de sfințire a Centrului Social „Mama și copilul” al Asociației „Simplu”, Constanța, departamentul Provita. Așezământul este un centru de primire, organizat după modelul celui de la Valea Plopului, pentru mame aflate în situații critice, cum ar fi: violenţe domestice, alungare de la domiciliu, pierderea locuinţei sau criză de sarcină. Astfel, orice mamă de pe raza județului Constanța, dar și din țară, aflată într-o astfel de situație, poate beneficia de ajutor pe o perioadă nedeterminată, până la rezolvarea propriilor situaţii casnice, ori până dorește plecarea în alt adăpost. Piatra de temelie a centrului a fost pusă în data de 26 octombrie 2015, terenul fiind dăruit de către un preot, care a dorit să-și păstreze anonimatul, iar construcția a fost realizată cu ajutorul preoților și al credincioșilor. Cele 13 camere tip garsonieră, dotate cu baie proprie, pot adăposti 13 mame cu copii. Acestea beneficiază și de două saloane-living, bucătărie, sală de mese, beci și două terase. Centrul se află în localitatea Târgușor, lângă gară, în apropierea mănăstirilor Sf. Ioan Casian și Sf. Mc. Efrem cel Nou.

Loading...
loading...

3 comentarii

rtyuiop 08:48:45 / 11 Octombrie 2018
Sfințeala

De ce popalăul tre să sfințească ? Cei aia ”sfințire” ? Nu poți să mergi la budă decât cu popalăul de...cădelniță ?

Alina 09:47:02 / 11 Octombrie 2018
Pentru rtyuiop

Dar tu de ce nu inveti sa scrii corect gramatical? Cand moare cineva de ce chemi preotul si nu-l ingropi fara (daca nu are niciun sens)?

Gigi 18:30:00 / 11 Octombrie 2018
Se putea fara berbeci in sutane ?

Alianta asta toxica intre preacurvite maici cernite si curvari homo si pedo taici in sutane si gusterii din PSD-ALDE , a pus stapanire pe tara . Cu siguranta , de banii astia publici vor beneficia pe langa popalai si nevestele bronzate si disperate ale bronzatilor cu ajutor social si cu lipsa chef de munca si cu chef de ,,scandale'' ... Iar noi , astia fraierii , contribuabilii , tragem toata viata 40 - 45 de ani de munca , si la batranete , vom avea pensie cat praful de pe toba , adica doar cat pentru a ne duce usor-usor catre cimitir ... Se va spune ca nu sunt bani si asta doar pentru ca sunt favorizati asistatii sociali- balaurii bronzati -si popalaii din biserici si manastiri , care freaca temeinic menta si se cordesc continuu si temeinic , precum motanii tembeli si deviati ... Mare rusine ! Mari panarame !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1791 secunde