ŞOCANT! Criminalul din Caracal, rudă de-a lui Rîmaru?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
#crimadelacaracal ŞOCANT! Criminalul din Caracal, rudă de-a lui Rîmaru?
Eveniment 28 Iulie 2019 / 17:04 1961 accesări 0 comentarii

Potrivit unor surse ale www.spynews.ro, Gheorghe Dincă, cel suspectat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza în casa lui din Caracal, este rudă cu celebrul criminal Ion Rîmaru. Site-ul arată că Gheorghe Dincă şi Ion Rîmarusunt rude prin tatăl celebrului criminal, Florea Rîmaru. Gheorghe Dincă, cel care astăzi a fost arestat pentru 30 de zile pentru viol şi trafic de minori, şi-ar fi schimbat numele în urmă cu 15-20 de ani. A renunţat la Rîmaru pentrunumele Dincă.

De ce şi-a schimbat numele?

Toţi cei care aveau numele de Rîmaru aveau uşile închise peste tot pe unde mergeau şi erau priviţi diferit din cauza crimelor făcute de oamenii din această familie. Aşadar, dacă acum autorităţile vor demonstra faptul căGheorghe Dincă este autorul crimelor din Caracal, este dovada faptului că şirul evenimentelor de acest fel din familia Rîmaru a continuat şi nu s-a oprit la Ion, cel care a luat viaţa a patru tinere.

Trecutul familiei Rîmaru şi crimele care au şocat lumea

Considerat de mulți unul dintre cei mai temuți criminali în serie al României, Ion Rîmaru a terorizat Capitala în anii '70, atunci când a omorât patru oameni, ar fi încercat să omoare alți șase, și a comis mai multe violuri și tentative de omor.Ion Rîmarua avut probleme încă din copilărie, atunci când a rămas repetent și a batjocorit o minoră. Profesorii săi de la Facultatea de Medicină Veterinară nu au înțeles niciodată cum a reușit să promoveze examenele de admitere, din cauza faptului că ar fi fost semi-analfabet. Se automutila frecvent, chiar în fața colegilor de cămin, iar în 1970 a început atacurile sângeroase. A agresat în total 14 femei, iar pe restul a încercat să le ucidă. Pentru crime folosea un topor, o rangă sau un cuțit. În general, ataca femei pe care le vedea seara singure pe stradă. Teroarea s-a instalat rapid la acea vreme în București, iar femeile refuzau să mai iasă din casă după ora 21:00. Deși la proces a încercat să invoce probleme de sănătate psihică, judecătorii nu l-au crezut și l-au condamnat la moarte. A murit în anul 1971, fiind împușcat de către un pluton de execuție. S-a descoperit că Florea Rîmaru, tatăl său, a fost și el criminal în serie, cu patru omoruri la activ. Acesta a fost ucis la un an distanță față de fiul său, fiind aruncat din tren de mai mulți securiști, potrivit sursei citate.

Taguri articol
ionrîmarugheorghedincăcaracalcrimelorfemei


Pagina a fost generata in 0.1732 secunde