Șofer sub influența alcoolului identificat de polițițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Șofer sub influența alcoolului identificat de polițițiștii constănțeni

Eveniment 30 Ianuarie 2023 / 16:11 681 accesări

La data de 29 ianuarie, în jurul orei 5.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 ianuarie, în jurul orei 5.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.Alte acțiuni ale polițiștilor constănțeni

În noaptea de 29/30 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.200 de lei, dintre care una pentru depășirea limitei de viteză.

La data de 29 ianuarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

La data de 29 ianuarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia verificării respectării prevederilor legale referitoare la regimul legal de viteză.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.500 de lei, dintre care 5 pentru depășirea limitei de viteză.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1375 secunde