SSC Farul l-a transferat și pe fundașul Cană

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a SSC Farul l-a transferat și pe fundașul Cană
Sport 18 Iulie 2019 / 14:06 818 accesări 1 comentariu
Ștefan Cană vine la Farul de la FCSB (sursa foto: Facebook FC Farul Constanța)

Ștefan Cană vine la Farul de la FCSB (sursa foto: Facebook FC Farul Constanța)

Ștefan Cană este noul jucător al echipei SSC Farul Constanța, jucătorul în vârstă de 19 ani sosind la Constanța de la FCSB. Cană evoluează pe postul de fundaș central sau fundaș dreapta și este internațional Under 19. Și Cană este eligibil pentru regula impusă de Federația Română de Fotbal în sezonul 2019-2020 din Liga a 2-a, cu doi jucători Under 20 în formula de start.

În această vară, la SSC Farul au mai fost transferați Baudouin Kanda, Alexandru Stoica, Antonio Cruceru, Mihailo Mitrov, Iulian Carabela, Vlad Muţiu, Ionuț Ursu, Viorel Lică, Dan Panait, Robert Băciuț și Alexandru Nicola, iar Cosmin Zamfir, Paul Antoche, Madikaba Doumbia, Daniel Toma şi Tudor Moldovan și-au prelungiri contractele cu gruparea constănțeană.

Aflată în cantonament la Braşov, formația pregătită de Ianis Zicu a mai disputat un joc de verificare, învingând cu scorul de 6-0 echipa KSE Tg. Secuiesc, din Liga a 3-a. În celelalte două meciuri amicale, SSC Farul a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Precizia Săcele, formaţie din Liga a IV-a braşoveană, și a câștigat cu scorul de 6-0 întâlnirea cu Grupa 2002 de la ACS Kids Tâmpa Braşov.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2073 secunde