Stand up comedy și iluzionism! Spectacol și dublă întâlnire!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Stand up comedy și iluzionism! Spectacol și dublă întâlnire!
Divertisment 05 Martie 2019 / 17:31 474 accesări 0 comentarii

Miercuri, 6 martie, la Doors Club, ai o dublă întâlnire: Adi Bobo și-a propus să te amuze zdravăn, iar Paul Lungu are pentru constănțeni numere de magie și iluzionism. În plus, este #MiercureaBerii cu o oferă frumoasă. Așadar, singurul lucru pe care îl poți face miercuri, 6 martie, este să vii la Doors Club, de pe la ora 18.30. Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări: 0763661622.

Adi Bobo a susţinut spectacole în toată ţara şi nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani! Este energic şi pătimaş în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desavârşit care te va cuceri cu naturaleţea sa pe scenă! Pe lângă succesul său de la iUmor Adi mai este câștigator și premiat la numeroase festivaluri nationale de comedie.

Paul Lungu este un magician inedit, comic şi original, multiplu premiat international cu mii de spectacole la activ. Prestaţiile sale l-au adus la un pas de marele premiu în emisiunea iUmor, iar canalul său de YouTube TOP OPT, primeşte sute de mii de vizualizări săptămânal! Stilul, atitudinea si experienţa în divertisment, îl fac unul dintre cei mai captivanţi entertaineri romani."

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1737 secunde