Steaua a trecut fără probleme de Tomitanii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă, în SuperLiga de rugby Steaua a trecut fără probleme de Tomitanii
Sport 15 Septembrie 2018 / 17:21 617 accesări 1 comentariu

SuperLiga de rugby a programat sâmbătă, în etapa a doua, pe stadionul „Mihail Naca” din Constanţa, meciul dintre echipele CS Tomitanii Constanța şi CSA Steaua Bucureşti. Formaţia constănţeană, condusă de antrenorii George Sava și Cătălin Nicolae, nu a rezistat în duelul cu una dintre candidatele la titlu, oaspeţii câştigând întâlnirea cu scorul de 48-17, la pauză 24-10, obţinând şi punctul bonus ofensiv graţie celor opt eseuri marcate. Punctele Tomitanilor au fost înscrise de Buffard, Burlacu şi Homiuc, câte un eseu, și Dudman, o transformare.

Au evoluat pentru Tomitanii: Petucher, Tutunea, Neacşu, Macoveanu, Zaharia, Tweddle, Arvinte, Jean Don, V. Dumitru, Dudman, I. Coman, Sola (cpt.), Gigauri, C. Bercu, Buffard; rezerve: Pelin, Popa, Baraulea, Neacşu, Nistor, Mihalache, Homiuc şi Părăleşte.

În etapa a treia, CS Tomitanii va avea încă un joc dificil, în deplasare, sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 11.00, cu CSM București.

Loading...

1 comentariu

Constantean 13:40:56 / 17 Septembrie 2018
Rugby

Greu,foarte greu o sa fie in Super Liga....s-au vazut emotiile unor jucatori jucand pentru prima data in Super Liga,trebuie imbunatatit jocul ca sa putem spera ca ramanem pe prima scena ruygbistica a tarii!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2474 secunde