Studentul american care droga tineri și îi viola, arestat preventiv

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Studentul american care droga tineri și îi viola, arestat preventiv

Eveniment 28 Iunie 2017 / 14:06 973 accesări

Studentul american de la Facultatea de Medicină din Constanța, care era bănuit că droga tineri și îi viola a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și va fi introdus în arestul IPJ Constanța.

Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța în urma contestației.

Reamintim că un student la Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” Constanța, cu dublă cetățenie, americană și israeliană, ar fi fost reținut după ce a fost acuzat că ar fi drogat și violat mai mulți bărbați. Polițiștii au declanșat operațiunea care a demascat modul de operare al bărbatului în vârstă de 35 de ani în momentul în care doi tineri din municipiul Medgidia, de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că presupusul violator le-ar fi administrat un produs medicamentos cu efect tranchilizant (benzodiazepine), după care ar fi fost agresați sexual de către acesta. Pornind de la aceste informații, polițiștii constănțeni din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24 spre 25 iunie, în stațiunea Mamaia. La această acțiune a participat un investigator sub acoperire care s-a întâlnit cu presupusul violator.

Polițiștii constănțeni din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul Investigații Criminale, fac un apel către eventualele persoane vătămate in cazul studentului american de la Facultatea de Medicina din Constanța sa de prezinte la sediul IPJ Constanța sau sa sune la numărul de telefon 0241.502605 (Pol Mun Constanta) și să sesizeze dacă au fost victime în cazuri similare.

Citește și:

Monstruos! Un student la Medicină droga și viola tineri constănțeni12
Pagina a fost generata in 0.2729 secunde