Surprinde-ți prietenii cu cele mai deosebite mesaje de Paște!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Surprinde-ți prietenii cu cele mai deosebite mesaje de Paște!

Social 01 Mai 2016 / 09:23 669 accesări

Paștele este sărbătoarea renașterii și este considerată cea mai importantă sărbătoare a creștinătății. Românii se gândesc de sărbători la toți cei dragi, din familie sau dintre prieteni, așa că le trimit gândurile lor bune prin SMS-uri, e-mail sau pe rețelele de socializare. Vă prezentăm câteva idei de mesaje pe care le puteți trimite în această perioadă celor mai importante persoane din viața dumneavoastră.

Mesaje însoțite de o glumă: ”Iepurasul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Așa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!!” este doar unul dintre milioanele de mesaje prin SMS pe care românii le trimit de Paște.

”16 iepurași: opt se spionează, cinci sunt la somnic și frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paște fericit!”

”Paște mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ți aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate!”

Alte mesaje potrivite pentru Sărbătorile de Paște:

”Cu lumânări aprinse și sufletul curat să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT!”

”Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranță. Un Paște Fericit!”

”Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre, bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

”E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, e păcat că uiți să ierți ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!”

”Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!”

”Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îți aducă în suflet bucurie și iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!”

”Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a înviat!”

”Poate o să ți se pară complet lipsit de originalitate, dar știi că vorbele simple sunt și cele mai frumoase. Așa că Hristos a înviat!”

”Pentru unii, Paștele e un moment de întregire a familiei, în care își doresc pace și bucurie. Pentru alții, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de școală. Pentru mine e pur și simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtășesc cu voi. Paște fericit!”.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.319 secunde