Tătăruşanu, lăudat în „L'Equipe”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internațional

Tătăruşanu, lăudat în „L'Equipe”

Sport 25 Octombrie 2015 / 15:02 1159 accesări

Cotidianul „L'Equipe” îl include pe portarul Ciprian Tătăruşanu între cei mai importanţi cinci jucători din echipa Fiorentinei, liderul neaşteptat din Serie A. Cei cinci jucători care au dus Fiorentina pe primul loc în campionatul Italiei sunt, în opinia jurnaliştilor de la „L'Equipe”, Tătăruşanu, Borja Valero, Jakub Blaszczykowski, Nikola Kalinic şi Federico Bernardeschi. „Ciprian Tătăruşanu, portarul cu capul în nori. Uriaşul român nu a primit decât două goluri în nouă meciuri de calificare pentru EURO 2016 şi va vedea Franţa anul viitor datorită locului 2 ocupat de România în grupa cu Irlanda de Nord. Urmărit de Olympique Marseille şi dorit de Napoli, ultimul bastion al celei mai bune apărări din Serie A a optat pentru Florenţa deoarece „este unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume”. Jucătorul în vârstă de 29 de ani îşi poate pierde şi capul: la 3-0 în meciul de referinţă al Fiorentinei (n.r. - 4-1 cu Internazionale Milano, la 27 septembrie), el a avut probleme în a-şi păstra concentrarea şi a fost aproape de a-şi înscrie un autogol”, a scris „L'Equipe”.

BAYERN MUNCHEN, VICTORIA CU NUMĂRUL 1.000 ÎN BUNDESLIGA

Formaţia Bayern Munchen a obţinut, sâmbătă, victoria cu numărul 1.000 în primul eşalon din Germania, impunându-se cu scorul de 4-0 (Robben 35, Vidal 40, R. Lewandowski 62, T. Müller 77-pen.) în faţa echipei FC Koln, în etapa a 10-a a ediţiei 2015-2016 din Bundesliga. Echipa din Munchen nu a înregistrat nicio înfrângere în campionatul Germaniei în acest sezon, având zece victorii în zece runde!

SUD-AFRICANUL TOKYO SEXWALE ŞI-A ANUNŢAT CANDIDATURA LA PREŞEDINŢIA FIFA

Sud-africanul Tokyo Sexwale, om de afaceri şi fost prizonier politic, a declarat că intenţionează să-şi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte al FIFA, informează BBC. În vârstă de 62 de ani, Sexwale a făcut acest anunţ sâmbătă, cu două zile înainte de data-limită pentru depunerea candidaturilor în vederea alegerilor programate la 26 februarie. Sud-africanul este al cincilea candidat pentru a ocupa locul lui Joseph Blatter, după preşedintele UEFA, Michel Platini, prinţul Ali bin Al-Hussein, Jerome Champagne şi David Nakhid, din Trinidad & Tobago.

Taguri articol


12