Te-ai înscris la Crosul Mării Negre?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A patra ediție Te-ai înscris la Crosul Mării Negre?
Social, Lifestyle 02 Octombrie 2019 / 16:09 2002 accesări 0 comentarii

După ce primele ediții au adunat peste 5.000 de participanți , la a patra ediție a Crosului Mării Negre cuvintele cheie sunt surprize și premii pentru participanți din partea partenerilor evenimentului.

Evenimentul se va desfășura pe 27 octombrie, începând cu ora 10.00, pe plaja Modern.Crosul Mării Negre păstrează latura nobilă: participanții vor alerga pentru o Mare Neagră mai curată, #fărădeșeuridinplastic. Cursa nu este contra cronometru, fiecare participant putând face acest lucru individual. De asemenea, participanții vor putea alege distanța pe care vor alerga, la fel ca și în anii anteriori. Cele trei variante sunt urm[toarele: 1. Plaja Modern - Casa Căsătoriilor și retur - Sector de cros dedicat doar elevilor de grădiniță și clasele 0-I; 2. Plaja Modern - Plaja Universitate (Zoom Beach) și retur - distanța scurtă - 4 km; 3. Plaja Modern - Plaja Reyna și retur - distanța lungă - 7 km.

„Avem multe premii pentru participanți și mulți parteneri care aleargă pentru Marea Neagră“, transmit organizatorii.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1947 secunde