Temperaturi de primăvară! De când se întoarce iarna

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Temperaturi de primăvară! De când se întoarce iarna

Vremea 03 Februarie 2019 / 15:27 1932 accesări

Noaptea, vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă în vestul țării. Cerul va fi temporar noros, însă ploi slabe se vor semnala doar cu totul izolat în regiunile nord-vestice. În zonele joase din sud și est local va fi ceață, posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe crestele Carpaților Occidentali și Orientali, dar și în Banat și pe arii mai restrânse în Crișana și în Transilvania, în timp ce în restul teritoriului va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 10 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest, dar și ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. La Bucureşti, vremea va fi caldă, cu o temperatură minimă de 0...2 grade. Cerul va fi variabil și mai ales în a doua parte a nopții va crește probabilitatea de apariție a nebulozității joase sau a ceții. Vântul va sufla în general slab.

LUNI Valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior, cu precădere în vestul și nord-vestul țării, dar se vor situa în continuare peste mediile caracteristice perioadei, chiar cu mult în sud și centru. Cerul va avea înnorări temporare, cu nebulozitate joasă și trecător burniță dimineața dar mai ales noaptea în regiunile extracarpatice, persistentă în Moldova și pe arii mai restrânse în Muntenia. În vest și nord-vest local va ploua, iar pe crestele montane precipitațiile vor deveni mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 grade in vestul extrem și 16 grade in vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade. În zonele joase de relief se va forma ceață.BUCUREŞTI Valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va avea înnorări, iar mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Maxima se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar minimă va fi de 4...6 grade.

MARTI Valorile termice vor continua să scadă ușor, însă se vor menține mai ridicate decât mediile multianuale, cu precădere în centrul și sud-estul țării. Cerul va fi mai mult noros în vestul, nord-vestul și sud-vestul teritoriului, unde local va ploua slab, iar pe crestele montane vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață și trecător burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei la munte, în masivele sud-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade in nordul Moldovei și 12 grade in Transilvania, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 4 grade. BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări, iar mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață și trecător de burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar minimă va fi de 1...3 grade.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1364 secunde