Toți angajații FC Farul intră în șomaj tehnic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Toți angajații FC Farul intră în șomaj tehnic
Sport 08 Aprilie 2020 / 22:18 897 accesări 0 comentarii

Miercuri, site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat că „în urma stopării activității fotbalistice, decizie luată de Federația Română de Fotbal din cauza pandemiei COVID-19, conducerea clubului nostru a fost nevoită să ia mai multe măsuri pentru a gestiona situația creată. În ultima perioadă, jucătorii s-au pregătit individual la domiciliu, după programul stabilit de conducerea tehnică. Pentru a se menține într-o condiție fizică bună, se antrenează cu ajutorul preparatorului fizic al clubului în cadrul unor ședințe de pregătire transmise online”.

În privința situației administrative, s-a decis ca toți angajații clubului de la ţărmul mării să intre în șomaj tehnic, întreaga documentație necesară fiind depusă la autoritățile competente.

„Am luat decizia ca toți angajații clubului să intre în șomaj tehnic și toată lumea a înțeles situația, pentru că este singura soluție viabilă, ținând cont de ceea ce se întâmplă. Respectăm toate indicațiile autorităților și ne pregătim pentru momentul când va putea fi reluată activitatea. Nu știm când va fi posibil acest lucru, așteptăm să vedem ce se va stabili. Până atunci, jucătorii se pregătesc individual, țin legătura online cu antrenorii și preparatorul fizic. Ne dorim ca această pauză forțată să se încheie cât mai repede, dar este foarte important să trecem cu bine de această perioadă dificilă pentru toată lumea. De aceea, trebuie să respectăm regulile stabilite de autorități, să stăm acasă și să sperăm că ne vom revedea cât mai curând pe stadion, în condiții de siguranță”, a explicat situaţia actuală managerul FC Farul, Tiberiu Curt.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2548 secunde