Traficant cu heroina şi cocaina la vedere!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Traficant cu heroina şi cocaina la vedere!

Eveniment 19 Februarie 2019 / 18:04 802 accesări

La data de 19.02.2019 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore a inculpatului G. V., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că la data de 18.02.2019, în jurul orei 17.40, organele de poliție din cadrul D.G.P.M.B. – Brigada Rutieră, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un autoturism, pe Șoseaua Pantelimon, București, sector 2 condus de către inculpatul G. V. În urma efectuării controlului asupra autoturismului, organele de poliţie au găsit, în cotiera centrală din față, un pachet ambalat în folie din plastic și o pungă din plastic, ce conțineau o substanță albă, susceptibil a fi cocaină, iar în portbagajul autoturismului au descoperit o altă pungă, în care se aflau 6 pachete, și acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. În urma analizelor primite de la Laboratorul Central de Analiză și Profil al Drogurilor al I.G.P.R., a rezultat că probele analizate sunt constituite din peste 630 de grame de cocaină și aproape 20 de grame de heroină. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că inculpatul figurează cu permisul de conducere categoria B reținut, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată. De asemenea, s-a procedat la testarea inculpatului G. V cu aparatul narcotest, rezultatul fiind pozitiv la ”COCAINE”, fiind condus la sediul I.N.M.L. unde i-au fost prelevate probe biologice.
În cursul zilei de astăzi, inculpatul G. V. a fost prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.12
Pagina a fost generata in 0.1638 secunde