Tragedie în trupa Godsmack! Turneul european, amânat! Vezi când ajung la Bucureşti!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tragedie în trupa Godsmack! Turneul european, amânat! Vezi când ajung la Bucureşti!

Lifestyle 01 Noiembrie 2018 / 17:54 851 accesări

Godsmack nu mai cânta la Bucureşti în noiembrie! Showul s-a mutat pe 31 martie 2019, tot la Arenele Romane! Biletele deja cumpărate rămân valabile, anunţă organizatorii!

Motivul este, din păcate, unul tragic! Potrivit unui anunţ postat de artistul Sully Erna, liderul trupei, întreg turneul european a fost amânat din cauza unui eveniment extrem de nefericit: fiul chitaristului Tony Rombola (53 de ani) a murit subit. Cumplita tragedie a fost făcută publică într-un anunţ publicat marţi seară (30 octombrie) de solistul şi chitaristul Sully Erna în numele trupei: „Cu mare regret, şi în numele chitaristului nostru Tony şi a soţiei lui Sue, scriu acest mesaj pentru toţi fanii noştri din lume prin care îi informez că Tony şi familia lui au suferit o pierdere pe care niciun părinte nu ar trebui să o îndure”, potrivit News.ro. „Joe Fay, fiul lui Tony şi al lui Sue, a murit săptămâna trecută, în mod neaşteptat, la vârsta de 34 de ani. Era unul dintre cei mai buni şi modeşti tipi pe care i-am cunoscut. Cel mai important, era un fan, la fel ca voi toţi. Literalmente, a trăit succesul Godsmack prin tatăl lui. Era mereu atât de încântat şi de mândru să fie alături de noi şi îi vom simţi lipsa”, a transmis Sully Erna. El a precizat că familia şi apropiaţii aşteaptă clarificarea modului în care a murit Joe Fay şi a cerut ca intimitatea lui Rombola să fie respectată. „Apreciem răbdarea, rugile şi susţinerea voastră în această perioadă grea. Promit că vom reveni mai puternici la începutul lui 2019 şi că ne vom onora toate angajamentele privind datele turneului european şi mondial”, a încheiat Erna.

Godsmack ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti spre finalul lunii noiembrie a acestui an, mai precis pe 26, în cadrul turneului european de promovare al noului album, „When Legends Rise”. Turneul trebuia să înceapă pe 29 octombrie, la Stockholm.

Trupa americană a anunţat, astfel, că reprogramează întreg turneul european din această toamnă pentru anul viitor, în perioada ianuarie-martie 2019, inclusiv concertul din România. După reprogramare, cei care doresc returnarea contravalorii biletelor o pot face pe e-mail la contact@iabilet.ro. Datorită faptului că show-ul este aproape sold out, organizatorii recomandă fanilor să păstreze biletele, notează News.ro.

Detalii privind noile date ale turneului european vor fi anunţate curând. Toate biletele originale, se mai arată în anunţ, rămân valabile.

Godsmack a fost înfiinţată în 1995, în Boston. Albumul omonim de debut a apărut în 1998, iar de atunci trupa a mai lansat şase materiale de studio. Turneul de promovare a discului „1000 hp” (2014) a ajuns şi la Bucureşti, în 2015. Trei dintre albumele trupei - „Faceless”, „IV” şi „The Oracle” - au ocupat primul loc în topul Billboard 200.În prezent, grupul este format din Sully Erna (voce, chitară), Tony Rombola (chitară), Robbie Merrill (bas) şi Shannon Larkin (tobe). Godsmack este una dintre cele mai bune trupe ale momentului, majoritatea melodiilor lor devenind hituri.

Taguri articol
TurneuEuropeanGodsmackSullyErnaTonyRombolaBucureştiMuritProgramChitarist


12