TRAGEDIE la mall: Zeci de morți în urma unui incendiu cumplit!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

TRAGEDIE la mall: Zeci de morți în urma unui incendiu cumplit!

Externe 24 Decembrie 2017 / 10:20 2212 accesări

Treizeci şi şapte de oameni au murit într-un incendiu izbucnit la un centru comercial din Davao, un oraş din sudul Filipinelor, a anunţat duminică viceprimarul localităţii, preluat de AFP. Oficialul local de la protecţia contra incendiilor a declarat că şansele ca aceste 37 de persoane să fi supravieţuit dezastrului sunt egale cu "zero", a scris, pe Facebook, Paolo Duterte, fiul preşedintelui filipinez, Rodrigo Duterte, şi viceprimar al oraşului. Incendiul a cuprins sâmbătă dimineaţa imobilul înalt de patru etaje, mai mulţi oameni rămânând blocaţi înăuntru, inclusiv într-un call center aflat la ultimul etaj, a indicat, pentru AFP, Ralph Canoy, un ofiţer de poliţie. "Focul a afectat etajul al treilea, care adăpostea produse precum textile, mobilier din lemn şi bunuri din plastic, astfel încât flăcările s-au răspândit rapid iar stingerea incendiului a necesitat mult timp", a indicat acesta, conform Agerpres.

Anchetatorii cred că mai multe victime au murit în call center, care era deschis 24 de ore din 24, a adăugat poliţistul. Preşedintele filipinez, Rodrigo Duterte, care a fost primarul oraşului Davao timp de aproape două decenii, s-a dus la centrul comercial sâmbătă seara pentru a consola rudele victimelor, a indicat, pentru AFP, unul dintre colaboratorii săi.

Davao, situat la aproximativ 1.000 km de Manila, este cel mai mare oraş din sudul Filipinelor.

Tragedia s-a petrecut în timp ce aproape 200 de oameni au murit iar 70.000 au fost strămutate în cursul trecerii furtunii tropicale Tembin, care afectează de vineri sudul Filipinelor.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1813 secunde