Trei israelieni, uciși cu focuri de armă de un palestinian lângă o colonie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trei israelieni, uciși cu focuri de armă de un palestinian lângă o colonie

Externe 26 Septembrie 2017 / 09:22 504 accesări

Un palestinian înarmat a deschis focul, marți, asupra unui grup de israelieni în apropierea unei colonii în Cisiordania, omorând trei dintre ei, înainte de fi "neutralizat", a anunțat poliția israeliană, citată de AFP. "Un terorist care ajunsese la poarta din spatele (coloniei) Har Adar a deschis focul asupra forțelor de ordine aflate la fața locului", precizează un comunicat al poliției. "Trei israelieni au fost uciși și un altul a fost rănit în atac", iar agresorul a fost "neutralizat" de forțele de securitate, se mai spune în text.

Poliția israeliană a indicat ulterior că atacatorul palestinian a decedat în urma rănilor. Israelianul rănit a fost transferat, la rândul său, la spitalul Hadassah din Ierusalim, iar starea sa este considerată gravă, potrivit instituției spitalicești.

Din octombrie 2015, Israelul, Ierusalimul și teritoriile palestiniene ocupate se confruntă cu violențe sporadice în care și-au găsit moartea cel puțin 295 de palestinieni sau arabi israelieni, 50 de israelieni, doi americani, doi iordanieni, un eritreean, un sudanez și un britanic, potrivit unui bilanț al AFP. Majoritatea palestinienilor uciși sunt autori sau presupuși autori ai atacurilor antiisraeliene, comise în cea mai mare parte cu arme albe de tineri izolați.12
Pagina a fost generata in 0.3206 secunde