Tricolorii îl înfruntă pe Mircea Lucescu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Meci amical: ROMÂNIA - TURCIA

Tricolorii îl înfruntă pe Mircea Lucescu

Sport 09 Noiembrie 2017 / 10:30 783 accesări
Mircea Lucescu, selecţioner Turcia: „Mi-am dorit foarte mult să întâlnesc echipa României”

Mircea Lucescu, selecţioner Turcia: „Mi-am dorit foarte mult să întâlnesc echipa României”

Joi seară, de la ora 20.15 (în direct la Pro TV), stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca va găzdui întâlnirea amicală dintre reprezentativele de fotbal ale României și Turciei. Întâlnirea va fi una specială pentru selecționerul Cosmin Contra, duelul cu Mircea Lucescu fiind un adevărat examen pentru „Guriţă”. Din lotul convocat fac parte și doi jucători de la FC Viitorul, fundașul Cristi Ganea și atacantul George Țucudean.

„Mi-am dorit foarte mult să întâlnesc echipa României. Dacă nu am putut să o conduc de pe margine, măcar să o pot întâlni pe terenul de joc”, a declarat Mircea Lucescu, care consideră că această partidă este una de observare a jucătorilor noi, el subliniind că meciul este unul de analiză, de confirmare a unor strategii, şi nu un duel.

„Am convingerea că băieții vor evolua la fel de bine ca în meciul împotriva Kazahstanului, la fel de bine ca împotriva Danemarcei. Și bineînțeles, încrederea asta pe care poate am căpătat-o în aceste două meciuri să se vadă și în meciul Cu Turcia. Sper ca ambele echipe să se califice la Campionatul European, să ne revedem în 2020 în România la turneul final. Ar fi o bucurie pentru ambele reprezentative”, a spus Cosmin Contra, care a adăugat că se consideră norocos pentru faptul că antrenează prima reprezentativă a României şi speră să nu dezamăgească la conducerea tricolorilor.

RĂZVAN MARIN VA JUCA LA TINERET

Convocat inițial la lotul de seniori, mijlocașul Răzvan Marin a fost „împrumutat” lotului Under 21, din cauza accidentării lui Dragoș Nedelcu și Marco Dulca, pentru partida de vineri, cu Portugalia, din cadrul preliminariilor EURO 2019, care va fi găzduită, de la ora 19.00 (în direct la Digi Sport 1), de terenul „Central” din cadrul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu. „Sunt foarte bucuros că pot sprijini echipa națională de tineret într-un moment atât de important. Sper să contribui la încă un pas important pentru calificarea la Euro 2019”, a declarat Răzvan Marin.

Citeşte şi

Tricolorii pregătesc amicalul cu Turcia

Cosmin Contra devine... Tom Cruise 2

Contra a convocat 30 de jucători pentru meciurile amicale cu Turcia şi Olanda

Taguri articol


12