Turiștii, năvală la Delfinariu! În altă parte, unde?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Turiștii, năvală la Delfinariu! În altă parte, unde?!
Turism 16 Iulie 2017 / 17:12 2157 accesări 1 comentariu

Dacă nu este zi de plajă, a devenit deja o regulă ca Delfinariul din Constanța să fie asaltat de turiști. În altă parte, unde!? Nu că nu ar avea vizitatori în restul timpului, dar trebuie să recunoaștem că, atunci când afară este înnorat, Complexul abia dacă mai face față avalanșei de turiști. ”Mama, dar am mai fost...”, ”Și ce vrei să facem altceva? Mai vedem o dată delfinii, animalele...”, este o convorbire surprinsă între o mamă și copilul său. Au venit la mare, iar vremea mohorâtă de duminică le-a cam dat planurile peste cap. Mai exista o variantă, să meargă în mall-urile din Constanța, dar au spus că au și ei mall-uri în orașul de unde au venit... Nu de puține ori, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a fost nevoit să suplimenteze unele reprezentanții cu delfini.

1 comentariu

Panseluta 00:00:17 / 29 Iulie 2017
Pai o idee ar fi ...

..in Henri Coanda, sa vada marele proiect social al drogatului ... singura conditie, sa lase la hotel portofelele, ceasurile,i bijuteriile si telefoanele

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2484 secunde