Ultima şansă pentru constănţence să se înscrie la „Miss Universe România”!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ultima şansă pentru constănţence să se înscrie la „Miss Universe România”!
Monden 02 Aprilie 2011 / 00:00 890 accesări 0 comentarii

După aproape 10.000 de kilometri parcurşi prin cele mai mari oraşe ale ţării, Caravana „Miss Universe poţi fi chiar tu!” se opreşte la Bucureşti! În aceste zile, pe 2 şi 3 aprilie, cele mai... şarmante tinere, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, sunt aşteptate la Hotel Residence Arc de Triomphe, pentru a se înscrie la ultimele preselecţii. Pe site-ul oficial al concursului naţional, www.MissUniverseRomania.com, s-au înscris 749 de aspirante la coroana frumuseţii, dintre care 404 au fost alese pentru casting, în urma evaluării formularelor completate on-line. „A fost obositor, dar, totodată, plăcut, pentru că am cunoscut fete extraordinare, care au înţeles cât de important este concursul „Miss Universe”. Anul acesta, suntem puşi pe fapte mari, aşa că trebuie să găsim concurenta care să ne ducă cel puţin în râvnitul Top 15 al competiţiei internaţionale”, a declarat directorul de program „Miss Universe România”, Valentina Ionescu. Profilul candidatei ideale la titlul „Miss Universe România” 2011 ar putea fi cel al unei femei... perfecte. Pe lângă frumuseţe, trebuie să aibă inteligenţa necesară pentru a-şi reprezenta ţara la un concurs internaţional, eleganţă, şarm, rafinament, educaţie aleasă, o moralitate ireproşabilă şi o cultură generală deosebită, să cunoască o limbă de circulaţie internaţională, să ştie să-şi stăpânească tracul pe scenă, să fie naturală, fotogenică, telegenică, iar lista ar putea continua.

Pentru constănţencele care nu s-au înscris, încă, în competiţie, şansele participării la ediţia de anul acesta nu sunt încă pierdute: înscrierile on-line vor fi deschise în continuare, până la anunţarea datei la care se va desfăşura semifinala din capitală! Din juriul preselecţiei de la Bucureşti vor face parte şi „Miss Universe România” 2009, Bianca Elena Constantin şi „Miss Universe România” 2010, Oana Paveluc.

Preselecţiile din zona Dobrogei s-au derulat în perioada 26-27 martie, iar din cele aproape 100 de concurente înscrise, au reuşit să se califice doar două constănţence. Aproximativ 200 de tinere vor concura în semifinală, în perioada 8 - 10 aprilie (data provizorie), iar în cantonament vor fi admise 40 de aspirante la cel mai râvnit titlu al frumuseţii. După o săptămână de cursuri şi probe, 30 de finaliste vor continua perioada de pregătire.

Selecţia naţională se va desfăşura sub forma unui spectacol de gală, la Bucureşti şi va fi transmisă în direct de TVR 1 şi TVR International, pe 1 mai (data provizorie), însă această etapă va fi precedată de o perioadă de pregătire a finalistelor, de trei săptămâni. Cele mai frumoase femei de pe Planetă vor concura pentru titlul de „Miss Universe”, anul viitor, pe data 12 septembrie, la Sao Paulo, în Brazilia.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2156 secunde