Ultimul joc pe teren propriu din actualul sezon pentru Viitorul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, play-out, etapa a 13-a

Ultimul joc pe teren propriu din actualul sezon pentru Viitorul

Sport 01 August 2020 / 00:45 281 accesări

Virgil Ghiţă şi Andrei Ciobanu vor ca Viitorul să încheie cu o victorie meciurile de pe teren propriu

Virgil Ghiţă şi Andrei Ciobanu vor ca Viitorul să încheie cu o victorie meciurile de pe teren propriu

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Va fi un meci cu ritm şi intensitate foarte bună”

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Va fi un meci cu ritm şi intensitate foarte bună”

Penultima etapă din play-out-ul Ligii 1 la fotbal programează sâmbătă, 1 august, de la ora 19.00 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport), pe stadionul „Central” al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, meciul dintre formaţiile FC Viitorul Constanţa (locul 1 în play-out, cu 42 de puncte) şi Sepsi Sf. Gheorghe (locul 5 în play-out, cu 28 de puncte). O partidă în care Viitorul trebuie să şteargă impresia negativă din ultimul joc, de la Sibiu, victoria fiind cuvântul de ordine în tabăra constănţeană.

„O să avem un meci puternic, cu o echipă foarte bună, pe care nu am reuşit să o batem în acest play-out. Va fi un meci dificil, încercăm să facem un joc foarte bun şi să obţinem un rezultat pozitiv. Sperăm să marcăm cât mai multe goluri. Pentru noi, obiectivul principal este să câştigăm. La Sibiu, din păcate, nu am reuşit să facem acest lucru” - Virgil Ghiţă.

„Un meci dificil, cu o echipă care practică un fotbal bun. Noi sperăm să câştigăm. Venim după o înfrângere la Sibiu şi trebuie să arătăm că suntem echipa de pe primul loc în play-out. De obicei, noi jucăm foarte bine acasă şi marcăm multe goluri” - Andrei Ciobanu.

„Un meci acasă, cu un adversar puternic. Totdeauna între noi şi ei au ieşit meciuri foarte bune. Meci dificil şi sperăm să facem un meci foarte bun, consistent şi să ne impunem, să respectăm principiile şi să încercăm să-l câştigăm. Noi trebuie să fim noi, noi trebuie să jucăm fotbalul nostru, să ne impunem, cu toate că ştim că adversarul, la fel, va fi un adversar agresiv, care vrea să câştige. Va fi un meci cu ritm şi intensitate foarte bună şi sperăm ca noi să o facem mai bine ca ei” - Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Viitorul.

Partida va fi arbitrată de o brigadă alcăturită din Marian Barbu (la centru), ajutat de asistenţii Bogdan Gheorghe şi Stelian Slabu. Rezervă: Mihai Amorăriţei.12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.2349 secunde