Un avion militar rus a deschis focul asupra unui bombardier israelian

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Gravitate extremă

Un avion militar rus a deschis focul asupra unui bombardier israelian

Externe 22 Aprilie 2016 / 16:42 523 accesări
Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a confirmat că

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a confirmat că "au existat probleme" privind libertatea de circulaţie a aeronavelor militare israeliene în spaţiul aerian sirian

Un avion militar rus a deschis focul spre un bombardier israelian, în spaţiul aerian sirian, afirmă surse din cadrul armatei israeliene, dar Preşedinţia Rusiei a comunicat că "informaţiile sunt departe de realitate". Conform site-ului israelian Ynetnews.com, un avion de vânătoare rus ar fi deschis focul de două ori spre o aeronavă israeliană, în spaţiul aerian sirian. Sursele citate de presa israeliană nu au dezvăluit când a avut loc presupusul incident. În plus, în urmă cu câteva zile, un alt avion rus s-ar fi apropiat periculos de un bombardier israelian, tot deasupra Siriei. Informaţiile au fost dezvăluite în contextul vizitei la Moscova a premierului Israelului, Benjamin Netanyahu.

Întrebat despre incidente, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat: "Informaţiile apărute în presa israeliană sunt departe de realitate". Însă Benjamin Netanyahu a confirmat că "au existat probleme" privind libertatea de circulaţie a aeronavelor militare israeliene în spaţiul aerian sirian. Israelul intenţionează să intensifice cooperarea militară cu Rusia, a declarat joi premierul Benjamin Netanyahu, în timpul vizitei oficiale la Moscova, unde s-a întâlnit cu preşedintele rus, Vladimir Putin. Israelul şi Rusia au coordonat, în ultimele luni, activităţile militare efectuate în Siria, pentru evitarea incidentelor.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2154 secunde