Unde se intervine pe domeniul public în această săptămână

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanța Unde se intervine pe domeniul public în această săptămână
Administrație 12 August 2019 / 11:11 1624 accesări 0 comentarii

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, reface trotuarele pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Tudor Vladimirescu, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Patriei și pe strada Pandurului nr. 9.

De asemenea, în această săptămână se acționează în spațiul aferent unităților de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța și Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.

Concomitent, se va interveni asupra carosabilului pe strada Patriei, pe strada Industrială, pe aleea de acces către bl. O2 și pe strada Ion Bănescu.

Conform graficului de lucru, pe strada Prelungirea Recoltei și pe strada Alexandru Bogza continuă lucrările de amenajare a tramei stradale iar pe strada Dezrobirii, bl. ID2 și pe strada Cutezătorilor, în zona bl. IV10 se realizează infrastructura noilor parcări.

Continuă trasarea de marcaje rutiere în zona Casa de Cultură iar pe bulevardul I.C. Brătianu se dezafectează cablurile neetichetate. Deasemenea, se amplasează stâlpi pentru protecția pietonilor pe strada Poporului și pe strada Baba Novac.Pagina a fost generata in 0.4804 secunde