Unele școli vor fi închise şi miercuri. Vacanţa de iarnă a început mai devreme

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Unele școli vor fi închise şi miercuri. Vacanţa de iarnă a început mai devreme
Educație 18 Decembrie 2018 / 19:01 531 accesări 0 comentarii

Bucurie pentru sute de elevi, care au parte de o vacanţă de iarnă prelungit. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, marţi, în cadrul ședinței Comitetului pentru Situații de Urgență, s-a luat decizia ca 29 de unități de învățământ din județ să fie închise și miercuri, în urma ninsorii abundente de la sfârșitul săptămânii trecute.

Decizia a fost luată pentru că spațiile în care funcționează aceste școli nu sunt alimentate cu energie electrică, nu au apă curentă sau căldură. Cele 29 de unități de învățământ închise și mâine în județul Timiș sunt: Fârdea, Topolovăț, Chevereș Dragșina, Bethausen, Secaș, Grădinița cu Program Prelungit Făget, structura Temerești, Școala 12 Lugoj Măguri, Criciova, Sacoșu Turcesc – structura Berini, Sacoșu Turcesc – Otvești, Pișchia – structura Bencecu de Sus, V.V. Delamarina, Darova, Ohaba Lungă, Curtea, Tomești, Pietroasa, Balinț, Mănăștiur, Ghizela, Margina, Belinț, Știuca, Charlottenburg, Brestovăț, Ohaba Forgaci, Boldur (localitatea Jabăr), Găvojdia și Libling (Cerna).

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, astăzi, la ora 11.00, erau 29 de linii de electricitate de medie tensiune nealimentate parțial, fiind afectate 30 de localități. Astfel, astăzi, 18.000 de locuitori din județul Timiș nu aveau energie electrică în locuințe.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1415 secunde