Universitatea „Ovidius“, în doliu!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Universitatea „Ovidius“, în doliu!
Educație 16 Februarie 2017 / 16:57 1167 accesări 1 comentariu

Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) îşi exprimă regretul profund față de trecerea în nefiinţă a profesorului Augustin Popăescu. Absolvent al Facultăţii de Construcţii Civile şi Industriale a Institutului de Construcţii Bucureşti, a obţinut titlul de doctor inginer în anul 1983 şi a devenit conducător de doctorat în anul 2005. De-a lungul timpului, a publicat peste 60 de lucrări şiinţifice și a obținut șapte brevete de invenţie, fiind expert tehnic şi verificator de proiecte în domeniul construcții civile, industriale și agrozootehnice, cu structură din beton, beton armat şi zidărie. Profesorul Popăescu a format cu devotament generaţii de studenţi în cadrul Facultăţii de Construcţii a UOC, unde a predat disciplina „Beton armat şi precomprimat”.

Activitatea de cercetare ştiinţifică laborioasă, derulată timp de peste 40 de ani, cu rezultate şi contribuţii notabile - studii teoretice, cercetări experimentale, tehnologii de precomprimare, reglementări tehnice şi standarde, inovaţii, l-a confirmat printre specialiştii de valoare din domeniul betonului precomprimat.

Transmitem sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune familiei îndoliate şi celor apropiaţi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!Pagina a fost generata in 0.1716 secunde